voll7ox

Çalışkan
Aradığım araç,
Tüm ayarları yaptıktan sonra ayarları, regedit kaydı veya değişik yollarla kaydetmek
ve sonrasında rahatça uygulamak için yedeklemek istiyorum.
Kısaca, Tweaks aracının tüm yaptığı ayarları, yedekleyip, sonrasında araca ihtiyac duymadan ayarları girmek istiyorum.
Böyle bir araç önerisi olan var mı?
Kullandığınız veya bildiğiniz.
Neden soruyorum = Daha önceden benzer bir araç vardı elimde ama adını ve kendisini kaybettim.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla...

Son düzenleme:
Teşekkürler hemen bakacağım, ayarları yedekleyebiliyorsa süper olur.

Bu dediğinizi kullandım ama yedekleme yapamıyorum, ya da nerden yedekleyeceğimi bulamadım. Yaptığım ayarları yedeklemem lazım...
Ben yedekleme yapmadım hiç yardımcı olamam o konuda. Kendisinin veya başkalarının videosuna baktın mı belki anlatıyordur.

Ben yedekleme yapmadım hiç yardımcı olamam o konuda. Kendisinin veya başkalarının videosuna baktın mı belki anlatıyordur.
Zaten bu tarz araçlar yedeklemeye izin vermez, vermemesi lazım ki, aracı kullansınlar.
Bi' ara bir yerden denk gelmişti, yine github sitesine biri yüklemişti.
Yapılan ayarları, aracın kendi klasörüne, regedit vb şeyler olarak yedekliyordu.
Aracı ise, fazla format atıyorum diye, yanlışlıkla silmişim.

Her formatımda kullanırım. Öneriyorum ama sistem yedeği almak sana kalmış.
Bunu ilk yazan arkadaş yazdı zaten. Ama yaptığım ayarların yedeğini alamıyorum.
Normale getirmek için değil. Ayarları, bu araç olmadan girebilmek için yedek almayı istiyorum.
Yani araçla önce gireceğim tüm ayarları girmek ve girilen tüm ayarları yedeklemek istiyorum.
Araca duyulan ihtiyacı kaldırmak için.
Çok açık anlatıyorum aslında ama kimse böyle bir şey istemediği için,
böyle bir şey olabileceğinden haberleri bile yok sanırım.

Bunu ilk yazan arkadaş yazdı zaten. Ama yaptığım ayarların yedeğini alamıyorum.
Normale getirmek için değil. Ayarları, bu araç olmadan girebilmek için yedek almayı istiyorum.
Yani araçla önce gireceğim tüm ayarları girmek ve girilen tüm ayarları yedeklemek istiyorum.
Araca duyulan ihtiyacı kaldırmak için.
Çok açık anlatıyorum aslında ama kimse böyle bir şey istemediği için,
böyle bir şey olabileceğinden haberleri bile yok sanırım.
Böyle bir şey yok. Bir ayar değiştirmek istiyorsanız manuel olarak programın içinden değiştirmek zorundasınız. Kısacası Windows üzerinde yaptığın ayarlamaları ki bunlar için program lazım. Program istemez isen NTLite ile Custom Windows imajı oluşturmalısın. Peki girilen tüm ayarları yedekledikten sonra ne yapacaksın.

Böyle bir şey yok. Bir ayar değiştirmek istiyorsanız manuel olarak programın içinden değiştirmek zorundasınız. Kısacası Windows üzerinde yaptığın ayarlamaları ki bunlar için program lazım. Program istemez isen NTLite ile Custom Windows imajı oluşturmalısın. Peki girilen tüm ayarları yedekledikten sonra ne yapacaksın.
Böyle bir araç var, daha önce kullandım...
Github sitesine bir kişi yüklemişti, aracın adını bilmiyorum ama,
klasör içerisine yapılan ayarları regedit kaydı olarak ve .bat dosyası olarak ekliyordu.
Bilen birileri çıkar elbet, eğer kimse bulamazsa, ben arayıp bulduğumda ben konuya eklerim.
Saygılarımla...

Böyle bir araç var, daha önce kullandım...
GitHub sitesine bir kişi yüklemişti, aracın adını bilmiyorum ama,
Klasör içerisine yapılan ayarları Regedit kaydı olarak ve .bat dosyası olarak ekliyordu.
Bilen birileri çıkar elbet, eğer kimse bulamazsa, ben arayıp bulduğumda ben konuya eklerim.
Saygılarımla...

Kolay gelsin size. Umarım bulursunuz. 🙏🏼