Yeni PC için Windows 11 lisansı düşünüyorum. Trendyol'da birkaç lisans buldum, sizce nasıldır?
Detaylar
Kim cevapladı?GhostOps
Becerikli
Yeni PC için Windows 11 lisansı düşünüyorum. Trendyol'da birkaç lisans buldum, sizce nasıldır?
Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans
Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans.
- Makaleler
- 1
Buralardan Key almak yerine MAS kullanın.
github.com
Yok ben alacağım derseniz ise SağlamLisans'tan alabilirsiniz.
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Merhaba, biliyorsunuz Windows 11'in lisansları çok fahiş fiyatlara satılıyor. Bunu PowerShell ile kolayca aktive edebilirsiniz. İşte adımları:
- Antivirüsünüzü geçici olarak kapatın. Bu işlemi herhangi bir antivirüs programının engelleme ihtimali çok yüksek
- PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın
irm https://get.activated.win | iexkomutunu yazın. Ekranınıza bir panel gelecektir.- O panelden klavyenizde 1'e basın. Bu HWID yani Windows etkinleştirmesini size yapacak olan sistem.
- Initalizing... Yazacak tek yapmanız gereken beklemek.
- LinuxPengueni
- makale nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11
Ömür boyu geçerli mi hocam?![]()
Windows 11 Pro Key Satın Al | Sağlam Lisans
Windows 11 Pro Key Satın Al. Orjinal en ucuz fiyata Windows 11 Pro ürün anahtarı alıp etkinleştirin. Türkiye'nin yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans.www.saglamlisans.com
Bunu deneyeceğim.Buralardan Key almak yerine MAS kullanın.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Merhaba, biliyorsunuz Windows 11'in lisansları çok fahiş fiyatlara satılıyor. Bunu PowerShell ile kolayca aktive edebilirsiniz. İşte adımları:
Artık Windows 11'i...
- Antivirüsünüzü geçici olarak kapatın. Bu işlemi herhangi bir antivirüs programının engelleme ihtimali çok yüksek
- PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın
irm https://get.activated.win | iexkomutunu yazın. Ekranınıza bir panel gelecektir.- O panelden klavyenizde 1'e basın. Bu HWID yani Windows etkinleştirmesini size yapacak olan sistem.
- Initalizing... Yazacak tek yapmanız gereken beklemek.
- LinuxPengueni
- makale nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-