Nelson Van Alden 3

Başarılı

Önce durduk yere oyun oynarken bu konudaki sorunla karşılaştım, daha sonra GPU driverım kendi kendine silindi. Şimdi etkin olan Windows 11'im gitti ve tekrar etkinleştirmem gerekiyor, oyun oynarken düşük FPS alıyorum ve normalde GoodbyeDPI ile tıkırında çalışan Discord'um açılmıyor. Sizce bunlar neden oluyor?

Önce durduk yere oyun oynarken bu konudaki sorunla karşılaştım, daha sonra GPU driverım kendi kendine silindi. Şimdi etkin olan Windows 11'im gitti ve tekrar etkinleştirmem gerekiyor, oyun oynarken düşük FPS alıyorum ve normalde GoodbyeDPI ile tıkırında çalışan Discord'um açılmıyor. Sizce bunlar neden oluyor?
Şu şekilde yeni bir sisteme geçtiysen yani anakartı değiştirdiysen windows etkinleştirmesi bozuluyor bende de mesela sadece DNS ayarı ile DC ye girebiliyordum ama ISS değiştirmeme rağmen artık giremiyordum bende de Kaspresky aboneliği olduğu için artık VPN ile giriyorum. Diğer konulara da tecrübeli arkadaşlar ilgilenir senin ile.

Konuya bakmaya gerek yok, sistem özelliklerini belirtir misin, bu tür durumlarda soket bağlantısı kontrol edilmeli, OCCT testi yaptınız mı? Önerdiğim Windows ile de deneyebilirsin.

11_ıot_ltsc_26200.8457_TR_by. ISO ~ pixeldrain 11_Iot_Ltsc_26200.8457_TR_by.iso

Konuya bakmaya gerek yok, sistem özelliklerini belirtir misin, bu tür durumlarda soket bağlantısı kontrol edilmeli, OCCT testi yaptınız mı? Önerdiğim Windows ile de deneyebilirsin.

11_ıot_ltsc_26200.8457_TR_by. ISO ~ pixeldrain 11_Iot_Ltsc_26200.8457_TR_by.iso

Önerdiğim Windows'tan kastınız ve attığınız link ne hocam? OCTT testi ne oluyor tam olarak? Sistemim RX 6700, Ryzen 5 5600 ve 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğim Windows'tan kastınız ve attığınız link ne hocam? OCTT testi ne oluyor tam olarak? Sistemim RX 6700, Ryzen 5 5600 ve 16 GB RAM.

Önerdiğim Windows, modlu Windows dedikleri sürüm, işlem sayısı düşük, sadeleştirilmiş versiyon. BIOS güncel mi? Güncel değilse güncelleyin, önerdiğim Windows'u kurun, massgrave ile lisanslarsınız, OCCT bir test programı, YouTube'dan videosunu izleyerek kullanmayı çözersin, basit. Ekran kartı girişin bozuk olsa, görüntü alamazsın zaten. Anakartın modelini belirtir misin? Yakın zamanda kasaya bakım temizlik vs yapıldı mı? Güç kaynağı kaç watt?

BIOS'u daha dün güncelledim, anakartım MSI A520M-A Pro, güç kaynağım 750 watt, kasaya yakın zamanda bir temizlik yapmadım ama içine sinek ve örümcek girdi hatta içinde ufak ufak örümcek ağları var ama sorunun bundan kaynaklandığı sanmıyorum. Her şey dün o konusunu attığım hatayla başladı. Bir OCCT testi yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğim o Windows'u deneyin, tr_by ISO diye geçiyor, birçok sistemde kullandık, yazılım kaynaklı sorunların çoğunu ortadan kaldırıyor.