Merhabalar,
Sistemimde Windows 11 IoT Enterprise LTSC (25H2) tabanlı özel bir modlu ISO kurulu. Counter-Strike 2'yi Steam üzerinden başlatmak istediğimde aşağıdaki hatalarla karşılaşıyorum:
Bu ISO'yu değiştirmeden client.dll bağımlılıklarını sisteme tanımlamanın veya oyunu çalıştırmanın bir yolu var mıdır, yoksa tek çözüm el değmemiş orijinal LTSC 2024 / Pro ISO'suna geçmek midir?
Sistem Bilgileri:
@X99 @Ayhan Dönmez
Sistemimde Windows 11 IoT Enterprise LTSC (25H2) tabanlı özel bir modlu ISO kurulu. Counter-Strike 2'yi Steam üzerinden başlatmak istediğimde aşağıdaki hatalarla karşılaşıyorum:
- İlk olarak "Bir oyun dosyası eksik veya bozuk görünüyor..." uyarısı veriyor ve Steam dosya doğrulamasına yönlendiriyor.
- Dosya bütünlüğünü doğruladıktan sonra bu kez FATAL ERROR: CAppSystemDict:Unable to load module client (Dependency of application), error 126 hatası alıyorum.
- Steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü defalarca doğruladım.
- Visual C++ Redistributable All-in-One ve DirectX End-User Runtime paketlerini güncelledim.
- mfplat.dll, mfreadwrite.dll, mfcore.dll, mf.dll, evr.dll kütüphanelerini System32 içine ekleyip regedit üzerinden WindowsMediaVersion tanımı oluşturdum.
- PowerShell üzerinden Media Feature Pack yüklemeyi denedim ancak DISM Error: 87 verdi (İmajda medya paket isimleri ve Windows Update bileşenleri tamamen silinmiş).
- Steam'i ve cs2.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı, -dx11 ve -vulkan başlatma parametrelerini denedim.
Bu ISO'yu değiştirmeden client.dll bağımlılıklarını sisteme tanımlamanın veya oyunu çalıştırmanın bir yolu var mıdır, yoksa tek çözüm el değmemiş orijinal LTSC 2024 / Pro ISO'suna geçmek midir?
Sistem Bilgileri:
- İşlemci: Intel Core i5-13450HX
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 5060 (Güncel sürücü yüklü)
- RAM: 24 GB DDR5
- İşletim Sistemi: Windows 11 IoT Enterprise LTSC (25H2 / Build 26100)
@X99 @Ayhan Dönmez