Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Direkt olarak Türkçe ISO indirebilirsiniz. Yine de İngilizce hâlini isterseniz buradan indirin:
Ardından yönetici bir CMD/PowerShell ile bu komutu çalıştırarak Türkçe yamayı kurun:
Ardından yönetici bir CMD/PowerShell ile bu komutu çalıştırarak Türkçe yamayı kurun:
powershell -ExecutionPolicy Bypass -Command "Install-Language -Language tr-TR"Bu kod güvenli mi? Ve her şeyi türkçe yapar mı ?Direkt olarak Türkçe ISO indirebilirsiniz. Yine de İngilizce hâlini isterseniz buradan indirin:
powershell -ExecutionPolicy Bypass -Command "Install-Language -Language tr-TR"
- Makaleler
- 14
Evet. Windows sunucularından tr-TR kodlu dil paketini kuracaktır. Windows 10 ve Windows 11 için geçerlidir.
Direkt olarak Türkçe ISO indirebilirsiniz. Yine de İngilizce hâlini isterseniz buradan indirin:
Burayı doldurdum ve indiriyorum.
Massgrave alakalı bir kod mu bu?Evet. Windows sunucularından tr-TR kodlu dil paketini kuracaktır. Windows 10 ve Windows 11 için geçerlidir.
- Makaleler
- 14
Hayır. Microsoft'un yayınladığı yardım sayfalarından bulup not almıştım.
Tamam geçiyorum. Yabancı siteden kod alıp serial key alıp girsem kabul eder değil mi ?Hayır. Microsoft'un yayınladığı yardım sayfalarından bulup not almıştım.
Hasan bey bu kodu Windows'u aktifleştirmeden mi yazayım?Direkt olarak Türkçe ISO indirebilirsiniz. Yine de İngilizce hâlini isterseniz buradan indirin:
LTSC IOT 2024 key var elimde. Kabul eder mi ?Evet. Windows sunucularından tr-TR kodlu dil paketini kuracaktır. Windows 10 ve Windows 11 için geçerlidir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Dil paketini kurmadan önce Windows'u etkinleştirmeniz pek şart olmayabilir.Hasan bey bu kodu Windows'u aktifleştirmeden mi yazayım?
Yasal bir kod ise kabul eder.
5 dolara satılıyor.Dil paketini kurmadan önce Windows'u etkinleştirmeniz pek şart olmayabilir.
Kurdum kodu yazdım Türkçe kodunu.Dil paketini kurmadan önce Windows'u etkinleştirmeniz pek şart olmayabilir.
Kaç dakika sürer yapması bu kodun?Dil paketini kurmadan önce Windows'u etkinleştirmeniz pek şart olmayabilir.
- Makaleler
- 14
İşe yarıyorlar mı bilmem ama yasal olmadıklarını belirtmiş olayım.
Biraz uzun sürüyor. Hızlı bilgisayar ve internete rağmen 30 dakika beklediğimi biliyorum.Kurdum kodu yazdım Türkçe kodunu. Kaç dakika sürer yapması bu kodun?
Yeni konular
-
-
Assassin's Creed Black Flag Resynced – 50 GPU Benchmark & FPS Karşılaştırması
- Mordor Kumpircisi
-
-
-
-
-