Hesenoff044

Uzman
Selam. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürüme geçeceğim temiz kurulumla fakat geçtikten sonra driverları kurdukdan sonra biraz kullandım. Fakat bu sürümde sürücü çakışması diye bir sorun olacak mı bende?(sürücü çalışması nedir?)

Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürüm üçün driver uygulamaları ile sürücü kuracağım hangi aygıt sürücü yükleme uygulamaları kullanmalıyım?

Bu soruları cevap verirseniz sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürüme geçeceğim temiz kurulumla fakat geçtikten sonra driverları kurdukdan sonra biraz kullandım. Fakat bu sürümde sürücü çakışması diye bir sorun olacak mı bende?(sürücü çalışması nedir?)

Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürüm üçün driver uygulamaları ile sürücü kuracağım hangi aygıt sürücü yükleme uygulamaları kullanmalıyım?

Windows 11 lot Enterprise LTSC sürümü (bence) en stabil calışan sürümdür. Diğer Windows 11 Enterprise, Windows 11 Home Single langue gibi sürümlerde servislerin ve uygulamaların gereksiz fazla olmasıyla hem daha kararsız bir sürüm ortaya cıkıyor hem bilgisayarı yoruyor. Sürücü kurmakta sürücüleri kendiniz tek tek kurmak en sağlıklısı. Diğer sürücü kurma progamları hem sürücü kurma öncesinde hem sürücü kurma sonrasında stabil calışmiyorlar ve güvenlik acığı oluşturuyorlar. Sürücü kurmak denildiği kadar zor değil. Windows 11'de USB 3.0 ve USB 2.0 gibi sürücüler standart olarak gerekiyor. Sizin kurmanız gereken Ethernet ve Wi-Fi ve Bluetooth ve ses sürücü ve grafik birimi yani ekran kartı sürücüsünü kurmak.

Sürücü çakışması genelde hatalı kodlanmış sürücülerden kaynaklanır. Güncel sürücüler kurduğunuz sürece genelde bu sorun olmaz.

Sürücüleri her zaman elle, kendiniz güncellemenizi öneriyoruz.

Windows 11'de güvenlik ayarından dolayı Windows 11'in güvenlik acığı buldukları sürücüleri yüklemiyor o yüzden hatalı kodlama dışında Windows 11 Defender'dan kaynaklı sürücüler kurulamiyibiliyor. RTX 4080'e GeForce Game Ready sürücüsü WHQL sürücü sürümü 572.83 yüklemeye calıştığımda bir güvenlik ayarı, bu sürücüyü savunmasız olarak algıladı ve yüklenmesini engelliyor. Bu sürücüyü yüklemek için ayarlarınızı düzenlemeniz gerekir hatasınu almıştım. Bilgisayarı yeniden başlatığımda kurtarma ekranına atmıştı mecburen format atmak zorunda kalmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü çakışması genelde hatalı kodlanmış sürücülerden kaynaklanır. Güncel sürücüler kurduğunuz sürece genelde bu sorun olmaz.

Sürücüleri her zaman elle, kendiniz güncellemenizi öneriyoruz.
Abi benim bilgisayar markası modeli Toshiba satellite C55-A modeli var ben size fotoğraf ve link atacağım sürücü kurarken bu sitede kurmam lazım?
Fotoğrafı ve sürücü indirme linki atıyorum

Link:https://www.driverscape.com/manufacturers/toshiba/laptops-desktops/satellite-c55-a5282/268990

Windows 11 lot Enterprise LTSC sürümü (bence) en stabil calışan sürümdür. Diğer Windows 11 Enterprise, Windows 11 Home Single langue gibi sürümlerde servislerin ve uygulamaların gereksiz fazla olmasıyla hem daha kararsız bir sürüm ortaya cıkıyor hem bilgisayarı yoruyor. Sürücü kurmakta sürücüleri kendiniz tek tek kurmak en sağlıklısı. Diğer sürücü kurma progamları hem sürücü kurma öncesinde hem sürücü kurma sonrasında stabil calışmiyorlar ve güvenlik acığı oluşturuyorlar. Sürücü kurmak denildiği kadar zor değil. Windows 11'de USB 3.0 ve USB 2.0 gibi sürücüler standart olarak gerekiyor. Sizin kurmanız gereken Ethernet ve Wi-Fi ve Bluetooth ve ses sürücü ve grafik birimi yani ekran kartı sürücüsünü kurmak.

Windows 11'de güvenlik ayarından dolayı Windows 11'in güvenlik acığı buldukları sürücüleri yüklemiyor o yüzden hatalı kodlama dışında Windows 11 Defender'dan kaynaklı sürücüler kurulamiyibiliyor. RTX 4080'e GeForce Game Ready sürücüsü WHQL sürücü sürümü 572.83 yüklemeye calıştığımda bir güvenlik ayarı, bu sürücüyü savunmasız olarak algıladı ve yüklenmesini engelliyor. Bu sürücüyü yüklemek için ayarlarınızı düzenlemeniz gerekir hatasınu almıştım. Bilgisayarı yeniden başlatığımda kurtarma ekranına atmıştı mecburen format atmak zorunda kalmıştım.
Buna bir bakarmısın abi?
Link:https://www.driverscape.com/manufacturers/toshiba/laptops-desktops/satellite-c55-a5282/268990

Dosya Ekleri

• IMG_20250413_110512.webp
    IMG_20250413_110512.webp
    4,2 MB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20250413_110449.webp
    IMG_20250413_110449.webp
    4,1 MB · Görüntüleme: 43
Abi benim bilgisayar markası modeli Toshiba satellite C55-A modeli var ben size fotoğraf ve link atacağım sürücü kurarken bu sitede kurmam lazım?
Fotoğrafı ve sürücü indirme linki atıyorum

Buna bir bakarmısın abi?
Toshiba sürücü konusunda çok zorluyor Satallite S70 A 11 E eski cihazım buydu Bluetooth sürücüsünü bulamadım Bende emekliye ayırdım çıldırtmıştı beni

PC ne kullanacagın sürümü kur, sürücüler vs guncelle daha sonra CMD'den sürücüleri yedek al,
ISO'yu NTLite bagla, sürücü driver larını ISO'ya ekle.
Kurulumdan sonra driver vs derdin olmaz.

dism /online /export-driver /destination:C:\Yedekler
C ye yedekler klasoru olustur,
kısayol olarak kopyala destination: dan sonra ekle

PC ne kullanacagın sürümü kur, sürücüler vs guncelle daha sonra CMD'den sürücüleri yedek al,
ISO'yu NTLite bagla, sürücü driver larını ISO'ya ekle.
Kurulumdan sonra driver vs derdin olmaz.

dism /online /export-driver /destination:C:\Yedekler
C ye yedekler klasoru olustur,
kısayol olarak kopyala destination: dan sonra ekle
Onun videosu var mı?

Toshiba sürücü konusunda çok zorluyor Satallite S70 A 11 E eski cihazım buydu Bluetooth sürücüsünü bulamadım Bende emekliye ayırdım çıldırtmıştı beni
Nasıl bulacağız? Toshiba satellite C55-A laptop için sürücüyü nasıl bulacam bilmiyorum. YouTube da bakıyorum bulamıyorum.

@Recep Baltaş, Selam abi abi size de rahatsız veriyorum özür dilerim siz bana "sürücüleri her zaman elle, kendiniz güncellemenizi öneriyoruz." söylediniz. Benim bilgisayarım laptopum Toshiba Satellite C55-A. Model numarası ise C55-A5282. bu laptop için Windows 10 veya Windows 11 ait sürücüleri nasıl bulabiliriim? Aslında bir tane link var ona da güvenemiyorum driverspace adlı
Siteside var ama kurarken sıkıntı çıkmaması için buna güvenemiyorum. Bu siteyi tavsiye ediyor musun?

Bunun sürücüsü maalesef Windows 11 için sürücü bulunmuyor Windows 10 için var. Soru soracak olursam Toshiba satellite C55-A5282 Windows 10 için sürücüler Windows 11 ile uyumlu mu?

Yardımçı olabilirseniz sevinirim. İyi günler ve Azerbaycan'dan selam.
Bu arada Size rahatsız verdiğim için özür dilerim. Allah sizi korusun.

Onun videosu var mı?

Nasıl bulacağız? Toshiba Satellite C55-A laptop için sürücüyü nasıl bulacağım bilmiyorum. YouTube'da bakıyorum bulamıyorum.

Toshiba satelite C55-A ya Windows 11 kurmayı düşünüyorsanız Arch Linux'ya da Windows Thin PC X86'ya da Windows Home Basic X64 kurun Toshiba satelite C55-A güncel sürücleri bulamazsınız ve Windows 11 desteklemiyor işlemciden dolayı.

@Recep Baltaş, selam abi abi size de rahatsız veriyorum özür dilerim siz bana "sürücüleri her zaman elle, kendiniz güncellemenizi öneriyoruz." söylediniz. Benim bilgisayarım laptopum Toshiba Satellite C55-A. Model numarası ise C55-A5282. bu laptop için Windows 10 veya Windows 11 ait sürücüleri nasıl bulabiliriim? Aslında bir tane link var ona da güvenemiyorum driverspace adlı.
Siteside var ama kurarken sıkıntı çıkmaması için buna güvenemiyorum. Bu siteyi tavsiye ediyor musun?

Bunun sürücüsü maalesef Windows 11 için sürücü bulunmuyor Windows 10 için var. Soru soracak olursam Toshiba Satellite C55-A5282 Windows 10 için sürücüler Windows 11 ile uyumlu mu?

yardımçı olabilirseniz sevinirim. İyi günler ve Azerbaycan'dan selam.
Bu arada size rahatsız verdiğim için özür dilerim. Allah sizi korusun.

Coğunlukla Windows 10 icin olan sürücüler Windows 11 icinde uygun calışır ama stabil calışmayabilir ama yine de bir deneyin isterseniz.