Hesenoff044

Uzman
Selam Windows 11 kullanıcıları. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümde Microsoft activion scpirt orada da HWID ile etkinleştirme yaparsam sorun çıkar mı? (Ekran gidip gelmesi falan.)

Yardımçı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir problem yaşamazsınız. Bahsettiğiniz programda hem Pro hem de IoT Enterprise LTSC lisansı aktifleştirdim. İkisi de formattan sonra internete bağlandığı gibi lisanslı oluyor.

OEM gibi oluyor o? Ekran gidip gelmez ki?

Selam Windows 11 kullanıcıları. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümde Microsoft activion scpirt orada da HWID ile etkinleştirme yaparsam sorun çıkar mı? (Ekran gidip gelmesi falan.)

Yardımçı olursanız sevinirim. İyi günler.

@Cyanogen, @alp15eren, @14152, @Hasan Merkit, Arkadaşlar ben size YouTube linki atıyorum 5 dakika 19 saniyeli videoya dikkatli bir şekilde izleyin ekran gidip geliyor etkinleştirme yaparken.

YouTube link:

Ekran niye gitsin izledim onunkide gitmemiş neyi bu kadar takıyorsun o aracıda kullandım ne ekran ne sisteme mis gibi çalışıyor.

OEM gibi gitmiyor.

Korktum ben kendi kendime söyledim ki bende etkinleştirme yaparken böyle olacak mı? dedim. Allah Allah dedim böyle olamaz dedim. Teşekkür ederim.
Ben şimdi iki lisans olarak kullanmak mümkün mü?

Yani OEM'e benziyor. Formattan sonra internete bağlandığı gibi etkinleşiyor.

1746201374061.webp