Windows 11 LTSC 24H2 maalesef 25h2'ye yükseltilemiyor.

Bu arada massgrave üzerinden indirmenizi tavsiye ederim. Sadece İngilizce seçenek bulunuyor ama 90 günlük zımbırtısı yok.

Massgrave linki paylaşmak yasal olarak sıkıntıya sokabiliir forumu. Ama Windows çalışanları bile massgrave kullanıyor etkinleştirme için :)

1764142385813.webp

25H2 kullanabilmek için Windows 11 IoT Enterprise'a geçtim ben. Yine çok az uygulama ile geliyor. LTSC'den farkı Microsoft Store ve birkaç eklenti ile geliyor olması.

Windows 11 LTSC 24H2 maalesef 25h2'ye yükseltilemiyor.

Bu arada massgrave üzerinden indirmenizi tavsiye ederim. Sadece İngilizce seçenek bulunuyor ama 90 günlük zımbırtısı yok.

Massgrave linki paylaşmak yasal olarak sıkıntıya sokabiliir forumu. Ama Windows çalışanları bile massgrave kullanıyor etkinleştirme için :)

Eki Görüntüle 205474

25H2 kullanabilmek için Windows 11 IoT Enterprise'a geçtim ben. Yine çok az uygulama ile geliyor. LTSC'den farkı Microsoft Store ve birkaç eklenti ile geliyor olması.
Kaç gb raminiz var?
Ne kadar kullanıyor boşta?

Şimdi şöyle bir durum var. Benim kullandığım sürümde phonelink, gamerbar yüklü geliyor. Eğer elle kaldırmak istemiyorum uğraşmak istemiyorum tamamen boş Windows olsun diyorsanız 24H2 LTSC daha mantıklı.

Kulllandığınız sürümü massgrave üzerinde bulamadım. Windows 11 ltsc 2024 var.
Değerler tam isteiğim gibi.
1764142889701.webp

Sol üstten Windows 11 seçin göreceksiniz.

Kulllandığınız sürümü massgrave üzerinde bulamadım. Windows 11 LTSC 2024 var.
Değerler tam isteiğim gibi.

Ama dediğim gibi ben ekstra debloat yaptım. Christitus tool ve bazı şeyleri elle silerek.

Şimdi şöyle bir durum var. Benim kullandığım sürümde phonelink, gamerbar yüklü geliyor. Eğer elle kaldırmak istemiyorum uğraşmak istemiyorum tamamen boş Windows olsun diyorsanız 24H2 LTSC daha mantıklı.

Eki Görüntüle 205475

Sol üstten Windows 11 seçin göreceksiniz.

Ama dediğim gibi ben ekstra debloat yaptım. Christitus tool ve bazı şeyleri elle silerek.
Buna ne dersiniz?
Debloat yapınca iyi olmuyor hiç.

Buna ne dersiniz?
Debloat yapınca iyi olmuyor hiç.

İmkanı yok. Editlenmiş ISO ve Windows kullanmayın. Massgrave ile aynı şey değil. Massgrave offical Windows isolarını paylaşıyor.
Ayrıca resmi olarak 25H2 LTSC çıkmadı. Öyle bir sürüm yok. Site buram buram dolandırıcı kokuyor.

İmkanı yok. Editlenmiş ISO ve Windows kullanmayın. Massgrave ile aynı şey değil. Massgrave offical Windows isolarını paylaşıyor.
Ayrıca resmi olarak 25H2 LTSC çıkmadı. Öyle bir sürüm yok. Site buram buram dolandırıcı kokuyor.
Peki debloat yapmadan boşta kullanım neydi? Windows 10 proda discord razer synapse Steelseries GG ve steam açıkken 5 gb kullanıyor.

Bir de şu sorum var:
1764145353677.webp
1764145368022.webp

İkisi arasındaki fark ne? Birinin sonunda LTSC yazıyor.

Peki debloat yapmadan boşta kullanım neydi? Windows 10 Pro'da Discord Razer Synapse SteelSeries GG ve Steam açıkken 5 GB kullanıyor.

Bir de şu sorum var:
Eki Görüntüle 205479Eki Görüntüle 205480
İkisi arasındaki fark ne? Birinin sonunda LTSC yazıyor.

Yazmıştım ama tekrar yazayım. LTSC'de Microsoft Store yok. Xbox Game Bar yok. Fotoğraflar uygulaması bile yok. LTSC'de hiçbir şey yok kısaca. Bunlar IoT Enterprise'da var. Windows 11 Pro ise bu temel uygulamalardan hariç her şey yüklü geliyor.

24H2 LTSC yükleyip geçebilirsiniz. Debloat yapmadan boşta kullanımı bilmiyorum kontrol etmedim.

Debloat yapmaktan bu kadar çekinmenize gerek yok. O paylaştığınız sitedeki editlenmiş ISO'dan bin kat daha iyidir elle debloat yapmak.
Chris titus camia tarafından bilinen bir isim. Zaten bende hep o aracı kullanıyorum.