Detaylar
Kim cevapladı?Christitus tool deabloat ayarlarınızı paylaşırsanız 25H2 sürümünü kuracağım. Teşekkür ederim her şey için.
@11115 oyunlarda sıkıntı yaşadınız mı? Garip hatalar, anti-cheat gibi.
Yaşamadım hocam. Recommended seçiyorum genelde christitus toolda.
Veyt
Uzman
Massgrave'den isoyu indirip her zaman yaptığım gibi usb'ye yazıp. Kurulum ekranına geçtim. Kurulum %15'te takılıp siyah ekran verdi.Yaşamadım hocam. Recommended seçiyorum genelde christitus toolda.
"Your device ran into a problem and needs to restart"
"Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION(0x38)"
SSD hiç görünmedi bios boot ekranında cortladı sandım.
Secure Erase işlemi uyguladım. Sonrasında Windows 10 Home SL kurdum. Şu anlık devam edeceğim.
Şu an sorunsuz. Bir sıkıntı oluşur mu?
Massgrave'den ISO'yu indirip her zaman yaptığım gibi USB'ye yazıp. Kurulum ekranına geçtim. Kurulum %15'te takılıp siyah ekran verdi.
"Your device ran into a problem and needs to restart"
"Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION(0x38)"
SSD hiç görünmedi BIOS boot ekranında cortladı sandım.
Secure Erase işlemi uyguladım. Sonrasında Windows 10 Home SL kurdum. Şu anlık devam edeceğim.
Şu an sorunsuz. Bir sıkıntı oluşur mu?
1 yıldır massgrave kullanıyorum hiç böyle bir problem yaşamadım. Geçen sene ilk çıktığında 24H2 LTSC kullandım. Son 3 aydır da 25H2 IoT Enterprise kullanıyorum. Defalarca format attım. Sorun sitede değil zaten offical Microsoft ISO'su paylaşıyorlar. Sadece IoT versyonlarını Microsoft'tan indirirseniz 90 günlük deneme süresi var ve key girerek de aktif edilemiyor. Bu kısıtlama massgrave isolarında yok tek fark bu.
Bence USB'ye yazdırma yaparken corrupt olmuş. Ayrıca Secure Erase format için yapmanızı tavsiye etmem. Bu şekilde her formatta yaparsanız sağlığı kısa sürede düşecektir.
Eğer Türkçe istiyorsanız Massgrave sitesi üzerinden Windows 11 24H2 LTSC yükleyin ve kurun, LTSC sürümünü etkinleştirdiğinizde IoT LTSC oluyor ve hem Türkçe kullanmış olup hemde IoT LTSC bir işletim sistemi elde etmiş oluyorsunuz. LTSC sürümlerine gelirsek evet gereksiz uygulamalardan arınmış bir sürüm fakat hala telemetriler ve gereksiz hizmetler arkada çalışıyor. Arkadaşların önerdiği gibi kurduktan sonra Chris Titus Tech'in yıllarca geliştirdiği açık-kaynak WinUtil aracını kullanın. Daha sonra driverlarınızı kurup eğer kullanmak istiyorsanız Microsoft Store ve XBOX kurup kullanabilirsiniz.
Bu arada Windows Update eski ekran kartı sürücünüzü kuracaktır. Kesinlikle DDU ile ekran kartınızı kalıntısız bir şekilde silip güncel driver kurmanızı öneriyorum.
Bu arada Windows Update eski ekran kartı sürücünüzü kuracaktır. Kesinlikle DDU ile ekran kartınızı kalıntısız bir şekilde silip güncel driver kurmanızı öneriyorum.
Veyt
Uzman
3 yıl sonra ilk defa uyguladım. Genel olarak bilgisayardaki hantallık yok oldu.1 yıldır massgrave kullanıyorum hiç böyle bir problem yaşamadım. Geçen sene ilk çıktığında 24H2 LTSC kullandım. Son 3 aydır da 25H2 IoT Enterprise kullanıyorum. Defalarca format attım. Sorun sitede değil zaten offical Microsoft ISO'su paylaşıyorlar. Sadece IoT versyonlarını Microsoft'tan indirirseniz 90 günlük deneme süresi var ve key girerek de aktif edilemiyor. Bu kısıtlama massgrave isolarında yok tek fark bu.
Bence USB'ye yazdırma yaparken corrupt olmuş. Ayrıca Secure Erase format için yapmanızı tavsiye etmem. Bu şekilde her formatta yaparsanız sağlığı kısa sürede düşecektir.
Selamlar. Hocam uzun süredir Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarda hep bir hantallık hissediyorum. Windows 10 loT LTSC sürümünü kuracağım. Fakat sizden alıntıladığım mesajda tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Ben normal bir flash disk'i bootable yapıp dosyaları içine atıp kuruyorum. Bu şekilde yapmak doğru mudur?Bence USB'ye yazdırma yaparken corrupt olmuş. Ayrıca Secure Erase format için yapmanızı tavsiye etmem. Bu şekilde her formatta yaparsanız sağlığı kısa sürede düşecektir.
Tamamdır araştıra araştıra ne olduğunu anladım sanırım
Peki gerçekten fark eder mi hem Windows 10'dan geçmek, hem de bu sürümü kurmak?
11400f işlemci, 6600 xt ekran kartım var.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-