Mithys Üyecik Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 24 Mart 2025 #1 Merhaba. Ben Rufus ile Windows 11 ISO dosyası yazdım USB'me TPM 2.0'ı deaktif ederek fakat iki şeyden şüphem var: İçine driver atabilir miyim ve nasıl atacağım? Diğeri ise TPM 2.0'ı kapattığımda sorunlar ile karşılaşmam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
Merhaba. Ben Rufus ile Windows 11 ISO dosyası yazdım USB'me TPM 2.0'ı deaktif ederek fakat iki şeyden şüphem var: İçine driver atabilir miyim ve nasıl atacağım? Diğeri ise TPM 2.0'ı kapattığımda sorunlar ile karşılaşmam sorun olur mu?
Çözüm S S snop02 25 Mart 2025 Mithys dedi: ISO'ya driver atmak bu kadar uğraştırıcı mı yoksa başka yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... NTLite ile DISM ile PC'nin driverlarını inf alır, ISO'yu NTLite açar ve NTLite driver kısmından entegre yaparsın. Driver komut: DISM /online /export-driver /destination: : Kısmından sonra driver kaydedecegin klasörü Shift+sag tık kısayol olarak kopyala yapıstır enter.
Mithys dedi: ISO'ya driver atmak bu kadar uğraştırıcı mı yoksa başka yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... NTLite ile DISM ile PC'nin driverlarını inf alır, ISO'yu NTLite açar ve NTLite driver kısmından entegre yaparsın. Driver komut: DISM /online /export-driver /destination: : Kısmından sonra driver kaydedecegin klasörü Shift+sag tık kısayol olarak kopyala yapıstır enter.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 845 Çözümler 4 Beğeniler 365 Yer Ortadoğu 15 Nisan 2025 #11 Hesenoff044 dedi: Ne işe yarıyor ki? Genişletmek için tıkla... Driver kurma derdiyle ugrasmıyorsun. Artı 0 Eksi