Crystal

Çalışkan
Yer
Kahramanmaraş
Selam. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Windows 11'de görsel karanlık temalar yani duvar kâğıdı vesaire var ancak sesler aydınlık temaya ait ve mmsys.cpl kısmında ses efekti sekmesinden baktığımda sadece "Windows varsayılan" olduğunu ve onun seçili olduğunu gördüm. Karanlık tema seslerini içeren .theme dosyası ile yükleme yaptım ancak sesler yine de gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Selam. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Windows 11'de görsel karanlık temalar yani duvar kâğıdı vesaire var ancak sesler aydınlık temaya ait ve mmsys.cpl kısmında ses efekti sekmesinden baktığımda sadece "Windows varsayılan" olduğunu ve onun seçili olduğunu gördüm. Karanlık tema seslerini içeren .theme dosyası ile yükleme yaptım ancak sesler yine de gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
Tabii, yaşadığınız sorunu çözmek için adım adım ilerleyelim. Windows 11 karanlık tema seslerini ayarlamak için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Ses Ayarlarını Açın:
- Başlat menüsünde arama çubuğuna "ses" yazın ve "Ses ayarları" seçeneğine tıklayın.

2. Gelişmiş Ses Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ses ayarları penceresinde, sayfanın alt kısmında "Gelişmiş ses seçenekleri" başlığını bulun.
- "Uygulama ve cihaz seslerini yönet" seçeneğini tıklayın.

3. Ses Temalarını Kontrol Edin:
- "Denetim Masası"nı açmak için başlat menüsünde "Denetim Masası" yazın.
- Denetim Masası'nda "Donanım ve Ses" seçeneğine tıklayın, ardından "Ses" seçeneğini seçin.
- "Ses" penceresi açıldığında, "Ses Efektleri" sekmesine gidin.

4. Tema Seçimini Kontrol Edin:
- "Tema" kısmından karanlık temanın seslerini yüklemek için sağdaki listeyi kontrol edin.
- Karanlık tema seslerinin yüklü olduğundan emin olun. Eğer karanlık tema desteği yoksa, "Windows Varsayılan" olarak ayarlı olabilir.

5. Özel Ses Efekti Ayarlarını Yapın:
- "Ses Efektleri" sekmesinde karanlık tema için belirli sesleri ayarlamak üzere "Ses Teması" listesinden uygun bir tema seçin.
- Temayı yenileyin veya değiştirin, ardından "Uygula" ve "Tamam" butonlarına tıklayın.

6. Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Başlat menüsünde "Ayarlar"ı açın.
- "Güncelleme ve Güvenlik" bölümüne gidin ve "Windows Update" kısmında güncellemeleri kontrol edin. Var ise güncellemeleri yükleyin.

7. Bilgisayarı Yeniden Başlatın:
- Yapılan değişikliklerin etkili olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, karanlık tema seslerini içeren tema dosyası veya kaynakları kontrol etmemiz gerekebilir. Bu durumda, kullandığınız tema dosyasının tam adını ve nereden indirildiğini belirtirseniz, daha fazla yardımcı olabilirim.

Selam. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Windows 11'de görsel karanlık temalar yani duvar kâğıdı vesaire var ancak sesler aydınlık temaya ait ve mmsys. CPL kısmında ses efekti sekmesinden baktığımda sadece "Windows varsayılan" olduğunu ve onun seçili olduğunu gördüm. Karanlık tema seslerini içeren. Theme dosyası ile yükleme yaptım ancak sesler yine de gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Bende de öyle. Sanırım kaldırıldı.