Windows 11 kasma sorunu ve 4 aylık kullanım yorumlarım

Olsun bilinçli indirme yapıyorsan güvendesin.
Zannetmiyorum hocam. Şu an bile Windows 10'da kapatılmayan ama halihazırda Windows 11'de kapatılmış açıklar var. İstediğin kadar bilinçli indirme yap, bu açıklar kapatılmadığı müddetçe hiç beklemediğin bi' yerden hiç beklemediğin bi' şekilde patlarsın.

Bende dosya yöneticisi bastığım zaman açılmıyor, restart atıyor Dosya Gezgini sonra geri basıyorum açılıyor, berbat bir şey geliştirmişler. Bilgisayar Windows 11 olarak geldi bana kalsa Linux kurar rahatıma bakarım ama ailem bilgisayarım orijinal halini bozmamı istemediği için dokunmuyorum şimdilik benim gözüme çok batıyor sizin dedikleriniz de var yeter!

Geçen hafta bende 10'a dönüş yaptım. Gerçekten 11'in yavaş olduğunu karşılaştırınca anladım. 10 çok daha stabil ve hızlı.

Valla ben 4 sene 2024'e kadar Windows 7 kullandım bir virüs yedim oda driverpack virüsüydü kendime bilinçli kullanıcı demiyorum tabi ama bence bilinçli şekilde kullanırsanız güvende kalırsınız öyle diyim.

Windows 10'un desteğinin bitmesi neden herkesi bu kadar korkutuyor? Windows 7'de olduğu gibi bunda da olur belki? Bunları bilemeyiz tabii.

Yeni sürümler Windows 10 gibi olsa kimse endişelenmez bu problemler yüzünden herkes sıkıldı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…