gold hook

Çalışkan
Bugün KMSpico'dan tamamen kurtulmak ve kafamı rahatlatmak amaçlı format atmıştım. Formatı attım Windows'u kurdum. driverlar vs. kuruldu fakat Windows kendiliğinden etkinleşti. Ayarlarda Windows dijital bir lisans ile etkinleşti yazıyor. CMD'den baktığımda ise Retail key olduğunu görüyorum.

Sorun şu ki ben daha önce herhangi bir şekilde key girmedim, sadece bir buçuk yıl önce KMSpico ile aktifleştirdim. Formattan sonra böyle bir şeyin olması normal mi? Ek olarak yerel hesap ile Windows'u kurdum, Microsoft hesabıma giriş yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
HWID aktifleştirme yöntemiyle aktifleştirme yaparsanız anakart bilgileriniz Microsoft sunucularına kayıt oluyor ve her formattan sonra otomatik aktifleşiyor diye biliyorum.

Bugün KMSpico'dan tamamen kurtulmak ve kafamı rahatlatmak amaçlı format atmıştım. Formatı attım Windows'u kurdum. Driverlar vs. kuruldu fakat Windows kendiliğinden etkinleşti. Ayarlarda Windows dijital bir lisans ile etkinleşti yazıyor. CMD'den baktığımda ise Retail key olduğunu görüyorum.

Sorun şu ki ben daha önce herhangi bir şekilde key girmedim, sadece bir buçuk yıl önce KMSpico ile aktifleştirdim. Formattan sonra böyle bir şeyin olması normal mi? Ek olarak yerel hesap ile Windows'u kurdum, Microsoft hesabıma giriş yapmadım.

Laptop mu kullanıyorsunuz.

@Zeyvra,

Evet laptop kullanıyorum.

HWID aktifleştirme yöntemiyle aktifleştirme yaparsanız anakart bilgileriniz Microsoft sunucularına kayıt oluyor ve her formattan sonra otomatik aktifleşiyor diye biliyorum.

@Spydea, dediğim gibi 1 ya da 2 yıl önce KMSpico kullandım. Onun haricinde herhangi bir etkinleştirme yapmadım. Ayrıca formattan sonra KMSpico'ya dair bir şey kalmıyor diye biliyorum.