Aşağıda yer alan videodaki gibi debloat yapacağım fakat videodaki adam 2 tane USB ile yapın diyor. Tek USB ile işletim sistemini kurduktan sonra 2. bilgisayarımdan USB'yi biçimlendirip driver'ları öyle kursam olur mu?

iki tane usb'yı hiç gerek yok bir tanesi driverlar için diyor ama hiç gerek yok internetten indirip zaten kurabiliyorsunuz.

@xxxZAURxxx, dostum gecenlerde senden bir istegim vardı (hatırladıysan, Windows Custom yapan Rus siteleri istemiştim (verdigin link sadece ISO paylasıyordu) bize bunları yapan site lazım bizim tnctr gibi. Ruslar bu işte iyi debload yapıyor, arastırdım ama netice alamadım, bulursan lutfen ).🇦🇿:kırmızıkalp:🇹🇷

@xxxZAURxxx, dostum gecenlerde senden bir istegim vardı (hatırladıysan, Windows Custom yapan Rus siteleri istemiştim (verdigin link sadece ISO paylasıyordu) bize bunları yapan site lazım bizim tnctr gibi. Ruslar bu işte iyi debload yapıyor, arastırdım ama netice alamadım, bulursan lutfen ).🇦🇿:kırmızıkalp:🇹🇷

He hatırladım :) tncr gibi Rus sitesi bulunurda ama Rus dilinden ne kadar anlarsınız orasını bilemem. Bir bakayım.

http://forum.ru-board.com/forum.cgi?forum=active15

Burası Rusya'nın dijital kütüphanesi gibidir. Arayüzü oldukça eski (nostaljik) olsa da içerik kalitesi muazzamdır. Windows optimizasyonu, kayıt defteri (registry) düzenlemeleri ve "Lite" sistemler üzerine uzmanlaşmış alt forumları vardır. Dünyadaki pek çok debloat aracının (script) temel mantığı ilk olarak burada tartışılır.
Browserde otomatik dil çevirisi yaparsan rahatlıkla dolaşırsın forumda bence.

Son düzenleme:
He hatırladım :) tncr gibi Rus sitesi bulunurda ama Rus dilinden ne kadar anlarsınız orasını bilemem. Bir bakayım.

http://forum.ru-board.com/forum.cgi?forum=active15

Burası Rusya'nın dijital kütüphanesi gibidir. Arayüzü oldukça eski (nostaljik) olsa da içerik kalitesi muazzamdır. Windows optimizasyonu, kayıt defteri (registry) düzenlemeleri ve "Lite" sistemler üzerine uzmanlaşmış alt forumları vardır. Dünyadaki pek çok debloat aracının (script) temel mantığı ilk olarak burada tartışılır.
Browserde otomatik dil çevirisi yaparsan rahatlıkla dolaşırsın forumda bence.

Eyvallah dostum, arsive atayım.
Bos zaman kalınca inceleyeyim, sağ ol.

Driverları telefona yükledim öyle yaptım ama uğraşmaya değmez bence windows'u kurduktan sonra App centerdan veya internetten indirmek daha mantıklı.