Format atarken bu kısma geldiğim zaman "Sol Shift + F10" yaparak komut menüsünü açıyorum ve daha sonra "OOBE\BYPASSNRO"komutunu girdikten sonra sistem kendini bir kez yeniden başlatıyor.
Daha sonrasında alta gelen "İnternet bağlantım yok" seçeneğine tıklayarak kuruluma devam ediyorum.
Ben bu ekranda Sol Shift + F10 yaparak komut menüsünü açıyorum ve "OOBE\BYPASSNRO" komutunu giriyorum. Ondan sonra bilgisayar kendini bir kez resetliyor ve en aşağıda "internet bağlantım yok" seçeneğini seçerek kuruluma devam ediyorum.
Eğer Rufus ile yazdırma yaptıysanız; yerel hesap açma tikini vs. kapatmanızı öneririm. Dün format atarken aynı olay başıma geldi, mecburen Media Creation Tool ile ISO'yu yeniden yazdırarak çözdüm durumu.
Eğer Rufus ile yazdırma yaptıysanız; yerel hesap açma tikini vs. kapatmanızı öneririm. Dün format atarken aynı olay başıma geldi, mecburen ISO'yu yeniden yazdırarak çözdüm durumu.
Bu ekranı alternatif olarak telefonunuzdan USB ile telefona internet vererek geçebilirsiniz. Şifreli hesabı nasıl sıfırlayacağınızı bilemiyorum. Dediğim gibi, Rufus ile sağlam ISO yazdıramayınca Media Creation Tool'dan kurulum yaptım.
Kurulum esnasında tüm dosyaların ve bilgilerin silineceğinden emin olun. Bu ekranı ise belirttiğim iki yolla da geçebiliyorsunuz. En kötü ihtimalle sıfırdan ISO yazdırarak baştan formatlayabilirsiniz.