Windows 11 kurarken "Hadi sizi bir ağa bağlayalım" kısmında ne yapılması gerekiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chavo212
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 42
Format atarken bu kısma geldiğim zaman "Sol Shift + F10" yaparak komut menüsünü açıyorum ve daha sonra "OOBE\BYPASSNRO" komutunu girdikten sonra sistem kendini bir kez yeniden başlatıyor.

Daha sonrasında alta gelen "İnternet bağlantım yok" seçeneğine tıklayarak kuruluma devam ediyorum.

Son düzenleme:
Onu yaptım nedense şifresi olan bir hesap açtı, sonra resetledim bilgisayarı aynı ekrana geldim.

Onu yaptım nedense şifresi olan bir hesap açtı, sonra resetledim bilgisayarı aynı ekrana geldim.

Eğer Rufus ile yazdırma yaptıysanız; yerel hesap açma tikini vs. kapatmanızı öneririm. Dün format atarken aynı olay başıma geldi, mecburen Media Creation Tool ile ISO'yu yeniden yazdırarak çözdüm durumu.

Son düzenleme:
Media Crestion Tool kullandım.

Bu ekranı alternatif olarak telefonunuzdan USB ile telefona internet vererek geçebilirsiniz. Şifreli hesabı nasıl sıfırlayacağınızı bilemiyorum. Dediğim gibi, Rufus ile sağlam ISO yazdıramayınca Media Creation Tool'dan kurulum yaptım.

Kurulum esnasında tüm dosyaların ve bilgilerin silineceğinden emin olun. Bu ekranı ise belirttiğim iki yolla da geçebiliyorsunuz. En kötü ihtimalle sıfırdan ISO yazdırarak baştan formatlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…