Hocam işlemci i7-4K şimdi Ventoy veya Rufus üzerinden Windows 10 yüklesem sorun çözülür mü?

Çözülür hocam. Windows 10 LTSC 2021 öneririm. Normal versiyon ekim ayında bitti desteği.

Gördüğüm kadarıyla eski sisteme kuruyorsunuz, Rufus üzerinden yazdırırken TPM şartı kaldır gibi seçenekler çıkıyor, onları seçmeniz lazım. SSD varsa LTSC 2019-2021 kurmanız daha sağlıklı olabilir.

İşlemcinize güveniyorsanız gereksinimleri kaldırarak 11e geçiş yapın derim.

Eğer ekstra bir durum yoksa 10'da kalın.

Çözülür hocam. Windows 10 LTSC 2021 öneririm. Normal versiyon ekim ayında bitti desteği.

Hocam teşekkür ederim son bir sorum olacak Rufus gördüğüm kadarıyla o PC için ayar yapıyor ben şimdi GPT mi seceyim MBR mi MBR sanırım dediğinize göre eski.

Hocam Windows'a şu an giremiyorum öğrenemiyorum bir de LTSC versiyon vermişssiniz oyun yüklüyorumda FiveM gibi şeyleri yüklersem sıkıntı olur mu?

Hiçbir sorun olmaz. Sadece LTSC sürümlerinde MS Store yok. Onu da YT'den bkaıp halledebilirsiniz.

Bir de sanırım LTSC sürümü, Ventoy ile kurulamıyor. En azından bende durum böyleydi. Rufus'la yazdırma yapmak daha faydalı olacaktır.

Hiçbir sorun olmaz. Sadece LTSC sürümlerinde MS Store yok. Onu da YT'den bkaıp halledebilirsiniz.

Bir de sanırım LTSC sürümü, Ventoy ile kurulamıyor. En azından bende durum böyleydi. Rufus'la yazdırma yapmak daha faydalı olacaktır.

Tamamdır hocam teşekkür Ederim İnt Kafeye gidip USB'ye yazdıracağım şimd