Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba, Windows 11’de güvenli mod açmak için kurtarma seçeneklerine girdiğimde klavye ve mouse çalışmıyor. Önceden sorunsuz çalışıyordu. Kablolu bağlantı ile de denedim ama yine aynı sorun devam ediyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar. Windows güncelleştirmelerini yapmanız gerekiyor. Microsoft, işlevi bozmuştu maalesef :/

• Bozan güncelleme: KB5066835
  • Düzelten güncelleme: KB5070773

Kaynak:
  • [USB] Düzeltildi: 14 Ekim 2025'te (KB5066835) yayımlanan Windows güvenlik güncelleştirmesini yükledikten sonra klavyeler ve fareler gibi USB cihazları Windows Kurtarma Ortamı'nda (WinRE) çalışmaz. Bu sorun, WinRE içindeki kurtarma seçeneklerinden herhangi birinin gezintisini engeller. USB cihazlarının Windows işletim sisteminde normal şekilde çalışmaya devam ettiğini unutmayın.
Selamlar. Windows güncelleştirmelerini yapmanız gerekiyor. Microsoft, işlevi bozmuştu maalesef :/

• Bozan güncelleme: KB5066835
  • Düzelten güncelleme: KB5070773

Kaynak:
  • [USB] Düzeltildi: 14 Ekim 2025'te (KB5066835) yayımlanan Windows güvenlik güncelleştirmesini yükledikten sonra klavyeler ve fareler gibi USB cihazları Windows Kurtarma Ortamı'nda (WinRE) çalışmaz. Bu sorun, WinRE içindeki kurtarma seçeneklerinden herhangi birinin gezintisini engeller. USB cihazlarının Windows işletim sisteminde normal şekilde çalışmaya devam ettiğini unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm