Çözüldü Windows 11 "Kurtarma" sürücüsü ne anlama geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backto2k8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Temiz Windows 11 kurulumu yapmak istiyorum. Ekrandaki ‘kurtarma' sürücüsü ne demek? Görünen tüm sürücüleri silip tekrar ayırma işlemi yapabilir miyim? (bilgisayarımdaki dosyaların yedeğini aldım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar.

Gördüğünüz bölüm OEM kurtarma bölümü değil. Windows'un kendi oluşturduğu bölümdür. Bu bağlamda ekranda gördüğünüz bütün sürücüleri silin. Ardından tek bir ayrılmamış bölüm olacak. Ona tıklayıp, sonraki seçeneği ile devam edebilirsiniz.

İyi sosyaller.
Selamlar.

Gördüğünüz bölüm OEM kurtarma bölümü değil. Windows'un kendi oluşturduğu bölümdür. Bu bağlamda ekranda gördüğünüz bütün sürücüleri silin. Ardından tek bir ayrılmamış bölüm olacak. Ona tıklayıp, sonraki seçeneği ile devam edebilirsiniz.

İyi sosyaller.

Çözüm
Bilgisayar çökünce ya da sistem geri yükleme yaparken sistemi kurtarmadan açarsınız. Hatta fotoğrafını atayım büyük ihtimal biliyorsunuzdur.

Kurtarma sürücüsünü eski PC'de silmiştim, çok pişman olmuştum... Bence silmeyin; bilgisayarınıza bir şey olursa anında sıfırlarsınız.

Kurtarma sürücüsünü eski PC'de silmiştim, çok pişman olmuştum... Bence silmeyin; bilgisayarınıza bir şey olursa anında sıfırlarsınız.
OEM kurtarma sürücüsü ile Windows'un kurtarma sürücüsü farklı. Fotoğraftaki diski silmesinde bir sorun yok. Temiz kurulum yapması için hepsini silmeli zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…