Serdar4586

Başarılı
HP Victus S1011NT model laptop kullanıyorum, Windows 11 işletim sistemi var. Oturumu şifre ile açtıktan sonra ekran, görseldeki gibi kararıyor ama fare imleci aktif hareket halinde, sadece işlem yapılmıyor. Bu şekilde 10-15 dakika durduktan sonra ekran geliyor. Hata neden kaynaklanıyor olabilir?

1984693046693208064.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Laptopu yeni aldım 1 hafta oldu sadece 1 kez yapıyor hiç ellemessen 10 dk sonra geliyor daha sonra da pek hiç yapmıyor oturum açmadan önce ekran kararma yok kullanıcı adı şifreye girdikten sonra oluyor ama dediğim gibi nadiren oluyor

Güvenilirlik geçmişini görüntüle dersen çıkar cevap sanırım.

Onu nasıl yapacağız?

Aslında Laptopu yeni aldım 1 hafta oldu sadece 1 kez yapıyor hiç ellemessen 10 dk sonra geliyor daha sonra da pek hiç yapmıyor oturum açmadan önce ekran kararma yok kullanıcı adı şifreye girdikten sonra oluyor ama dediğim gibi nadiren oluyor

Onu nasıl yapacağız?
Arama yerine yaz çıkar.

Ayrıca format atman işe yarayabilir çünkü orijinal yazılımı eksi kaldığı için güncelleme üzerine güncelleme aldığından dolayı bozulmuş olabilir bir şeyler.

HP Victus S1011NT model laptop kullanıyorum, Windows 11 işletim sistemi var. Oturumu şifre ile açtıktan sonra ekran, görseldeki gibi kararıyor ama fare imleci aktif hareket halinde, sadece işlem yapılmıyor. Bu şekilde 10-15 dakika durduktan sonra ekran geliyor. Hata neden kaynaklanıyor olabilir?

Eki Görüntüle 198033

İşe yaramazsa (ki %90 işe yarar) bana çekmekten çekinmeyin :) (adım 4 yazmayı unutmuşum çok çaktırma orasını)

Dosya Ekleri

• 1762027630837.webp
    1762027630837.webp
    177,2 KB · Görüntüleme: 34
Windows hata günlüklerinde bu şekilde bir hata raporu var.
1.webp

Arama yerine yaz çıkar.

Ayrıca format atman işe yarayabilir çünkü orijinal yazılımı eksi kaldığı için güncelleme üzerine güncelleme aldığından dolayı bozulmuş olabilir bir şeyler.

Hata raporunu görsel de attık.

Son düzenleme:
Muhtemelen öyle kesin temiz çözüm bazen Windows 11 kurarken hatalar yapabiliyoruz ya da uyuşmayan programlar olabilir.