gorkemsahin1995

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Tek ve SSD diski olan C diskinde 10 GB’lık bir kayıp var. Malwarebytes ile tarama yaptım, tehdit bulmadı. Bu neden kaynaklı olabilir? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Girdiğin her uygulama ve yüklediğiniz açtığınız her şey genelde veri depolar önbellek için yer alır bu çok normal. Windows arama yerine Disk Temizleme yazıp uygulamayı çalıştırarak biraz temizlik yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Tek ve SSD diski olan C diskinde 10 GB’lık bir kayıp var. Malwarebytes ile tarama yaptım, tehdit bulmadı. Bu neden kaynaklı olabilir? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bu yazılım ile tespit edebilirsiniz..

1762936292706.webp

Merhaba arkadaşlar. Tek ve SSD diski olan C diskinde 10 GB'lık bir kayıp var. Malwarebytes ile tarama yaptım, tehdit bulmadı. Bu neden kaynaklı olabilir? Teşekkürler.

Normal çünkü Windows Update guncellemeler yüklediğin programlar onlarin önbellek dosyalari sen kullandıkça azalacak zaten.

Merhaba arkadaşlar. Tek ve SSD diski olan C diskinde 10 GB'lık bir kayıp var. Malwarebytes ile tarama yaptım, tehdit bulmadı. Bu neden kaynaklı olabilir? Teşekkürler.

Sistem koruması açıktır. Windows modules installer otomatik sistem geri yükleme oluşturur acil durumlarda kurtarmak için.

W+r basıp systempropertiesprotection yazın sistem korumasını kapatın eğer çok önemli ise depolama alanı ama önermem kapatmanızı kapatırsanız olası bir mavi ekranda kurtarma şansınız düşük olur hayati bir şey. Onlarca BSoD'u sadece sistem geri yükleme ile kurtardım yanlış bir şeyi sildiğinizdede kurtarır sizi.

PC Manager uygulamasını kullanmayı bir dene. Bu uygulama gereksiz dosyaları bulup silmeni sağlıyor. Uygulamayı Microsoft Store üzerinden indirebilirsin.

Son düzenleme: