Nuvxhlm 1

Çalışkan
12. sınıfa geçiyorum, yazın sadece TYT çalıştım. 1.5 ay adam gibi çalıştıklarımı sayarsak 1 ay falan. Problemler 10-15 günde biter, temel kavramlar ilk 12 konu falan hallettim denebilir, temeli attık bir şekilde. TYT Fizik ve Kimya çalışıyorum, anlık olarak onlarda Ekim'in 1-10 arası biter, tamamen denemeye başlarım. Biyoloji sallıyorum, şu anlık ezber olduğu için onu kasıma kadar erteledim. Ekim'in başı gibi Geometriye de başlayacağım. 11. sınıf temelim kötü, fonksiyonları hiç bilmiyorum neredeyse, yakında başlayacağım TYT Mat'da. Şimdi ben evde TYT çalışıyorum, okula bir gideceğim. 12. sınıf sayısal konuları nasıl olacak, onu bilmiyorum. Ne almam lazım, orijinal AYT mat fasiküllerini mi alayım? 11. konularını bilmeden 12 yapabilir miyim? 12'yi 12'de bitirip 11'i sonradan mı çalışmalıyım, nasıl olacak?

Teşekkürler.

Biyolojiyi geçe bırakmak bence mantıksız. AYT'ye geçerken bir daha dönüp TYT biyoloji ile uğraşacaksın, bunun yüzünden AYT biyolojide gecikecek. Konuyu ne kadar erken görürsen avantaj çünkü her denemede tekrar etmiş oluyorsun eğer konuyu biliyorsan. Konuyu çalışmamış isen o soru boş soru oluyor senin için. 12'nin ilk sınavında yanlış hatırlamıyorsam diziler ve logaritma soruyorlardı matematikte. Biraz bağımsız konulardır bu ikisi. Okul sınavları için çalıştımı yapılır.
AYT matda fasiküle gerek var mı tartışılır. Mesela bana göre fasikül ile uğraşmaktansa konu anlatım+sb üzerinden hızlıca bitirip fasiküle ayıracağın vakitte Eyüp b gelişiyorum/1 soru yorum izlemek daha mantıklı. Veya başka bir hocadanda dinleyebilirsin. Çünkü fasikülde tek bir yayının soru tarzını görüyorsun videolarsa ise çok fazla farklı yayın görebilirsin.