Windows 11 kurulum için bilgisayarcıya sadece kasa getirmek yeter mi?

Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, ben şimdi kasa aldım monitörümden Windows 11'i kuramadım. Geceden beri uğraştım ama olmadı. Bilgisayarcıya gitme ihtimalim yüksek, oraya sadece kasayı mı götürmek lazım yoksa monitör ve kasayı mı? Bilgisayar ile fazla bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, evet yeterlidir. Windows 11 işletim sistemi kasa içerisindeki disklere yüklenir. Diğer çevre birimlere gerek yoktur.
Hocam daha dün aldım Windows 11 yükleniyor diyor bir şey demiyor sonra diski algılıyor RAM'i algılıyor BIOS'da güncel galiba yanlış kuruyorum. Ama artık yaptırdım hocam.
Yaptırdıysanız daha fazla yazmanın anlamı yok hocam. Demekki yanlış kuruyormuşsun pc de bir sorun yokmuş. Birdahakine kendin denersin artık. Bilgisayarcılara bağımlı olmamak her zaman daha iyidir.

Yaptırdıysanız daha fazla yazmanın anlamı yok hocam. Demek ki yanlış kuruyormuşsun PC de bir sorun yokmuş. Birdahakine kendin denersin artık. Bilgisayarcılara bağımlı olmamak her zaman daha iyidir.

Hocam sorduk aslında oluyormuş siyah ekranda kalması lazımmış ilkdeki olmuş BIOS ayarlarını degiştirmişiz o yüzden.

Sadece kasa götürmen yeterli evet.

Sana sistem konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım, hangi kasayı aldın? Hayırlı olsun.

Hocam çok geç görmüşüm yanıtınızı emoji atıp cevap vermemişim hocam kasam i3 Neo Black iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…