Bilgi alabilirsem çok iyi olur hocam, malum internet yavaşlığımdan sürekli format atıp bir sürü oyun indirmekle uğraşmak istemiyorum pek. LTSC sürümleri sanırım Windows'un güncel sürümlerinden biraz geri geliyormuş, LTSC'nin şu an 24H2'de olduğunu söylüyorlar. Yeni süürümlere geçmek için format atmak gerekiyor sanırsam değil mi?

Paylaşılan ISO, Custom ISO... 25H2 LTSC geliyor direkt, update her ay alır Pro gibi... Etiketlediğim kişilerden ayrıntıları öğrenin LTSC için.

Dün 10 LTSC ye geçtim ve inanılmaz derecede bir performans artışı almaya başladım artı oyunlarda da aynı şekilde fps hem arttı hem daha akıcı oldu. Baya bir süre 11e geçmem.

Dün 10 LTSC ye geçtim ve inanılmaz derecede bir performans artışı almaya başladım artı oyunlarda da aynı şekilde fps hem arttı hem daha akıcı oldu. Baya bir süre 11e geçmem.
Hocam bende 10'da kalmayı istiyorum ama artık uygulamalar 10'a desteğini kesmeye başladı. 1-2 sene sonra LTSC güvenlik güncelleme desteği de kesilince mecburen geçmek zorunda kalacağız

Hocam bende 10'da kalmayı istiyorum ama artık uygulamalar 10'a desteğini kesmeye başladı. 1-2 sene sonra LTSC güvenlik güncelleme desteği de kesilince mecburen geçmek zorunda kalacağız

Custom ISO'lar değerli... Özellikle bilindik ve güvenilir kaynaktan olanı. Denerseniz memnun kalacaksınız, arkadaşlar verileri aktarır müsaitken. Ben LTSC olanı değil Pro olanı kullanıyorum. Size LTSC uygun...