Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The Cyclist

Uzman
Öncelikle merhaba,

2 gün önce bilgisayarıma sıfırdan Windows 11 temiz kurulum yapma kararı aldım ve ardından Windows'un kendi sitesinden indirdiğim Windows Media Creation Tool ile işleme başladım, fakat işlemin sonlarına doğru yanda belirttiğim ( 0x80070003 - 0xA001B ) hata kodunu alarak işlemim sonlandı. Farklı 2 tane daha USB ile denememe rağmen işlem yine gerçekleşmedi, ardından kardeşimin PC'sinden denedim ve yine aynı sonuçları aldım.

Sonrasında 2 PC ve 3 USB ile onlarca kez Rufus'ta denemeler yaptım (4 farklı Rufus sürümünü denedim). Ve onlarda da sırayla "image extraction failure" ve "this USB is used by Explorer exe (r) error" hatalarını aldım. Yarın birkaç tanıdığımın bilgisayarında da inceleme yapacağım fakat öncesinde sizlere sormak istedim, bu durum nasıl çözülebilir? Tüm internette gördüğüm sonuçların önerdiği neredeyse her şeyi denedim ama başarılı bir sonuç alamadım. Diskmark'tan tutun Servisler sekmesine kadar her şeyi inceledim bu arada ve 3 farklı ISO kullandım, birini Techolay'dan indirdim hatta.

Not: Eldeki 2 PC ve USB'ler güncel cihazlar ve başka bir konuda bize sorun yaratmadılar.

Şimdiden teşekkürler.

Bu imajı kullanacaksınız:

Ve buradaki son sürüm Rufus'u:

Bir hata alırsanız ekran görüntüsü paylaşınız.

Tekrardan deneyip dönücem Recep Bey, teşekkür ederim.

Bu imajı kullanacaksınız:

Ve buradaki son sürüm Rufus'u:

Bir hata alırsanız ekran görüntüsü paylaşınız.
Tekrardan aynı hatayı aldım Recep Bey, "Copying iso file" göstergesi %98'de iken hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-07-21 173722.webp
    Screenshot 2024-07-21 173722.webp
    70 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
USB belleginiz sorunlu olabilir. Elinizde varsa baska bir USB bellek ile deneyin. Hala sorun veriyorsa ISO'yu tekrar indirin, hatali indirmis olabilirsiniz.

Şu an 3. USB belleği deniyorum. 2'si type- A, şu anki ise Type-C. Ve üçünde de sorun olmadığını düşünüyorum. ISO içinse şu an 4.'yü deniyorum tekrardan.

Onu da doğruladım, attığınız ile aynı. Çok ilginç bir durum cidden.

Vento'yla bir deneyin, Buradan indirin, ZIP dosyasını çıkartın ve USB'nize kurun, kurulduktan sonra USB'nizde 2 tane Partition oluşur, birisi VTOYEFI, biriside Ventoy. Ventoy Partition'un içine ISO'yu atın. Muhtemelen çalışacaktır.

Çözüm