Rehber Windows 11 Kurulumda İnternet Bağlantı Zorunluluğu Nasıl Aşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 31B

İnternetsiz kurulum değilde Microsoft hesabı olmadan kurulum yapmak isteyenler için ise mail ekranına no@thankyou.com yazıp ardından ileri dedikten sonra rastgele bir şifre girerseniz hesap bloklanmış olduğu için giriş yapamazsınız diyecek ve tekrar ileri dediğiniz zaman direkt yerel hesap kurulum ekranı geliyor. Bence internetli kurulum ile sistem daha sağlıklı kurulum yapıyor.

Yeni sürümde istiyor çözmüşler böyle bir yöntemi kabul etmiyor.

Farklı ISO kullandığım için çoğu boş yeri atlıyor kendisi. Orijnal kullananların bayağı işine yarar. Lanet bir şey.
İnternet yok diyorsun internet istiyor. Dağın başında nereden bulayım ben interneti? (!)

Bunu ben tam bağlanıp bazı yüklemeleri yaptıktan sonra modemi kapatarak çözüyorum. Yoksa beni canımdan bezdiren OneDrive'ı yüklüyor.

Windows'un bu faşizan davranışları canımı sıkıyor yok hesap gir yok şunu bunu zorla gir.

Wi-Fi adaptör taktığımda görünür hale gelmişti bende sorunu bu şekilde çözmüştüm.

Mükemmel Windows klavye ve fare sürücüsü de koymuyor sanırım, harf tuşlarının hicbirisi çalışmıyordu Huawei MateBook'da. Bende bir de iPhone olunca çık bakalım işin içinden...

Aksam aksam arkadaşın evine gidip onun S21'i kabloyla bağlayıp internet paylaşarak sistemi kurabilmistim. Microsoft'un kulaklari çınlasın şimdi bile ağız dolusu sövdüm.

Ben 10'dan 11'e yükseltme yaparken atla tuşu vardı. Sadece temiz kurulumda yaşanıyor sanırım.
Duruma göre değişiyor. Mesela Pro kurarken atlama çıkıyor hala sanırım. Home kurarken çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…