Şimdi izledim videoya doğrudan gidiyoruz masaüstüne yani komutu kullanıp yerel hesap oluşturup yeniden başlatmıyor doğrudan masaüstüne gidiyorsunuz. İlk başta inanmamıştım fakat attığınız videoda izledim. Öyle oluyor bunu yapınca masaüstüne gidiyoruz. Olur böyle şeyler merak etme ve pes etme.
Pes etmelik bir durum göremedim ama neyse, ben yeniden başlatma sanmıştım, o kısmı dikkatli izlememişim demek ki. Neyse, sağ olun. Siz de pes etmeyin. 👍

Ben nereden bileyim hocam Allah aşkına ya öyle oluyor işte.

Aslında yeniden başlatma değil, ileriye atıyor demek daha doğru olur muş. Yazıyı tam okumamıştım, videodaki 'yeniden başlıyor' olarak sanmıştım ama değilmiş.

Olur böyle şeyler sakın vazgeçme pes etme ben dün gördüm bu videoyu başım ağrıyordu diye tam izlemedim Microsoft oobe/bypassnro yöntemi kaldırmanı nedeni ise Microsoft Insider yapılaında artık bu komutu kaldıracağını söyledi.

Olur böyle şeyler sakın vazgeçme pes etme ben dün gördüm bu videoyu başım ağrıyordu diye tam izlemedim Microsoft oobe/bypassnro yöntemi kaldırmanı nedeni ise Microsoft Insider yapılaında artık bu komutu kaldıracağını söyledi.
Bende biraz sert bir üslup ile cevap verdim kusuruma bakmayın hocam.