Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet35

Uzman
Merhaba iyi bayramlar herkese,

Us Windows kurdum Rufus programıyla ama başlatırken failed hatası veriyor daha öncesinde Intel'di sistemim defalarca format attım yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim.

Anakartım MSI B650 towahawk işlemciye ryzen GPU AMD.
@Recep Baltaş hocam videolarınızı birebir yaptım bir türlü kuramadım iyi bayramlar bu arada.

20250329_164823.webp

20250329_164637.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Anakartın BIOS securty mod açık ise onu kapatıp dener misin?

Denedim hocam UEFI moda dahi aldım security mod kapalıydı açtım, öyle de denedim olmadı, direkt USB tıklıyorum tekrar menü çıkıyor o fotoğraf gibi devam etmiyor.
O 3 tane depolama birimi çıkan fotoda 1 olana tıklayınca bir şey açılmıyor, bir yere gitmiyor.

ISO olarak armx64 olanı indirip kuruyormuşum, başka seçenek yok gibi geliyordu; meğer düzü de var mış, sorunum çözüldü, teşekkürler yardımlar için.
Rusuf ile yazdırılmış ISO dosyası bozuk ya da eksik yazdırılmış, farklı bir sistemde Microsoft'un kendi sitesinden ISO indirip USB'nize tekrar yazdırıp deneyiniz. Verilen hatada bootx64.EFI'yi bulamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rusuf ile yazdırılmış ISO dosyası bozuk ya da eksik yazdırılmış, farklı bir sistemde Microsoft'un kendi sitesinden ISO indirip USB'nize tekrar yazdırıp deneyiniz. Verilen hatada bootx64.EFI'yi bulamıyor.

2 kere indirdim ve 3 tane farklı USB yazdım gene aynı hata.

Anakartın BIOS securty mod açık ise onu kapatıp dener misin?

Denedim hocam UEFI moda dahi aldım security mod kapalıydı açtım, öyle de denedim olmadı, direkt USB tıklıyorum tekrar menü çıkıyor o fotoğraf gibi devam etmiyor.
O 3 tane depolama birimi çıkan fotoda 1 olana tıklayınca bir şey açılmıyor, bir yere gitmiyor.

ISO olarak armx64 olanı indirip kuruyormuşum, başka seçenek yok gibi geliyordu; meğer düzü de var mış, sorunum çözüldü, teşekkürler yardımlar için.

Çözüm