Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
İso nerden indirdin?Massgrave sitesinden dener misin?
ISO nereden indirdin? Masgrave sitesinden dener misin?
Techolay'ın paylaşımından indirdim. Bende Secure Boot kapalı. Ondan olabilir mi?
Cms nedir? Ve nasıl kapatılır?
yusufumm07
Üstün
Yok onunla ilgisi yok Massgrave sitesinden indir Rufus ile yazdır dener misin?Techolay'ın paylaşımından indirdim. Bende Secure Boot kapalı. Ondan olabilir mi?
Yok onunla ilgisi yok massgrave sitesinden indir Rufus ile yazdır dener misin?
Sıfırdan kurmuyorum ama. Bütün verilerin korunmasını istiyorum. Bir aksilik olmaz değil mi?
Becks
Başarılı
Secure bot açmanızı tavsiye ederim ayrıca YouTube'da CSM nasıl kapatılır videosu var. Hangi anakartı kullanıyorsunuz belirtmediğiniz için tarif edemiyorum maalesef.
Secure bot açmanızı tavsiye ederim ayrıca YouTube'da CSM nasıl kapatılır videosu var bakmanızı tavsiye ederim. Hangi anakartı kullanıyorsunuz belirtmediğiniz için tarif edemiyorum maalesef.
Tavsiyelerinize bakacağım. 1050'Ti ekran kartım var. Windows 11 24H2 kullanıyorum. i5 9400F işlemci var. CSM kapattığım zaman ne fark olacak? Avantajları ve dezavantajlarını söyler misiniz?
yusufumm07
Üstün
O zaman başka sıfır atmayacaksan yapma dediklerimiSıfırdan kurmuyorum ama. Bütün verilerin korunmasını istiyorum. Bir aksilik olmaz değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
18 yaşında kredi kartı veren bankalar hangileri?
- SadeceEfe
-
-
-