Windows 11 kurulumunda biçimlendirme yapmadan devam edilebilir mi?

Yer
İstanbul
Windows 11 kurmayı planlıyorum. Şu an 10 Pro var. 3 adet disk var sistemimde, 2 SSD ve 1 HDD olmak üzere. HDD'deki verileri direkt olarak Windows 11'e de aktarmak istiyorum. Format ekranında disk biçimlendirme kısmında bahsettiğim HDD'yi hiçbir şekilde biçimlendirmeden devam edebilir miyim? Sadece 2 adet SSD'yi silip tekrar onlara bölüm oluşturmak istiyorum.

Söz konusu olan silmek istemediğini silmeden başka diske kurabilirsin EFI bölümü bulunuyor.

O zaman bir sorun olmaz yani değil mi hocam?Yani sistemden diski çıkartmaya gerek yok o vakit.

Bütün disklerin boş ve toplam alanlarını kağıda yazdım. Kurulum sırasında bunları ayırt etmek için.
HDD'ye ait disk biçimlendirme ekranındayken, ona ait hiçbir ayırlmış alana dokunmayacağım değil mi?

Mesela o ekranda HDD'ye ait numara neyse o numara üzerinde bulunan hiçbir ayrılmış alanı silmeden sadece diğer iki SSD'deki ayrılmış alanları silip devam edeceğim sanırım.
Peki son olarak 870 EVO'yu dahili depolama için kullanacağım, onun için ayrılan kısımları sildikten sonra o ekrandayken bölüm oluştur kısmına basıp bölüm oluşturmama gerek var mı tekrardan onun için?
Yoksa direkt M.2'nin üstüne gelip Windows'u kurayım mı?

Sistemde kalsın zararı olmaz takılı kalsada olur sen zaten yazılım üzerinden seçim yapacaksın gerek yok diske dokunmana kalsın içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…