P phrotex Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 1 17 Eylül 2024 #1 Selamlar, Rufus kullanarak USB'yi oluşturdum ve kuruluma başladım. Bütün diskleri sildikten sonra ilerlemek istediğimde aşağıdaki videodaki hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Yanlışlıkla sürücü yüklemeyi seçiyormuşum. Benim hatam.
Selamlar, Rufus kullanarak USB'yi oluşturdum ve kuruluma başladım. Bütün diskleri sildikten sonra ilerlemek istediğimde aşağıdaki videodaki hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Yanlışlıkla sürücü yüklemeyi seçiyormuşum. Benim hatam.
Çözüm Recep Baltaş 17 Eylül 2024 S harfine basarsanız Sürücü yükleme penceresi çıkması gayet doğal. Tab'a basıp Sonraki butonunu seçin ve Enter'a basın.
S harfine basarsanız Sürücü yükleme penceresi çıkması gayet doğal. Tab'a basıp Sonraki butonunu seçin ve Enter'a basın.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 17 Eylül 2024 #2 S harfine basarsanız Sürücü yükleme penceresi çıkması gayet doğal. Tab'a basıp Sonraki butonunu seçin ve Enter'a basın. Artı 0 Eksi Çözüm
S harfine basarsanız Sürücü yükleme penceresi çıkması gayet doğal. Tab'a basıp Sonraki butonunu seçin ve Enter'a basın.