Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hanboydigital

Başarılı
Yeni aldığım FreeDOS ile gelen Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 laptopta Windows 11 kurulum ekranı gelir gelmez “Install driver to show hardware” diye bir ekran çıkıyor. Bir videoda bu sorunu USB'ye LAN driver yükleyerek ve çıkan ekranda bunu kurarak çözdüğümüzü gördüm fakat Windows driverı tanımadı.

Yeni aldığım FreeDOS ile gelen Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 laptopta Windows 11 kurulum ekranı gelir gelmez “ınstall driver to show hardware” diye bir ekran çıkıyor. Bir videoda bu sorunu USB'ye lan driver yükleyerek ve çıkan ekranda bunu kurarak çözdüğümüzü gördüm fakat Windows driverı tanımadı.

BIOS'a girip depolama modunu AHCI olarak ayarla eğer RAID veya Intel RST/VMD olarak ayarlanmışsa, bu disk görünürlüğünü engeller.
Secure Boot'u da gerekirse devre dışı bırak. Önerilen BIOS değişiklikleri, disklerin Windows tarafından görünür hale gelmesini sağlar.
VMD ayarınıda dene sağ CTRL sol alt F2. S. A System agent Configuration yazar tuşlamayı yaptığın zaman oradan kapatabilirsin.

Yeni aldığım FreeDOS ile gelen Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 laptopta Windows 11 kurulum ekranı gelir gelmez “ınstall driver to show hardware” diye bir ekran çıkıyor. Bir videoda bu sorunu USB'ye lan driver yükleyerek ve çıkan ekranda bunu kurarak çözdüğümüzü gördüm fakat Windows driverı tanımadı.

Ekran görüntüsünü paylaşır mısın hatanın?

Son düzenleyen: Moderatör: