Windows 11 kurulumunda internet nasıl kapatılır?

Yer
İstanbul
Windows 11 kurulumunda şu an güncel olarak duyduğum kadarıyla internet gerekiyormuş. Bunu nasıl engelleyebiliriz? Herhangi bir CMD kodu ile bir çözümü var mı, ya da başka türlü bir çözümü?
Çünkü bilindiği üzere kurulum sırasında Windows arkada kendi otomatik ekran kartı driverı vs. indirebiliyor. Bunun önüne geçmek istiyorum.

Hatta her şeyi planlamıştım. Kurulum sırasında Ethernet kablosunu söküp o şekilde masaüstüne ulaştıktan sonra flash belleğe daha önce yüklediğim chipset ve ekran kartı driverını kuracaktım. Ama böyle bir durum olduğunu duydum. Nasıl çözebilirim bunu?

Ethernet kablosunu söküp dediğin şeyleri gerçekleştirebilirsin, her formatta yapıyorum. Rufus ile Windows ISO'sunu yazarken Microsoft hesabı gereksinimini kaldır seçeneği var zaten.

Ethernet kablosunu söküp dediğin şeyleri gerçekleştirebilirsin, her formatta yapıyorum. Rufus ile Windows ISO'sunu yazarken Microsoft hesabı gereksinimini kaldır seçeneği var zaten.

Windows 11 kurulumunda internetin gerekli olabileceğinden söz etmişler başka forumlarda. Yani öyle bir durum söz konusu değil mi hocam? Doğru mu anladım?

Normal Windows ISO'sunda internet erişimi zorunlu, ancak Rufus ile ISO'yu yazdırırken bu zorunluluğu kaldırabiliyorsun.

Peki teşekkür ederim yanıt için. Bu arada Windows 11 25H2 ISO'su yayımlanmış. İndirip yazdırmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Win+F10 yapıp BYPASS\NRO yapınca kalkıyor diye biliyorum. Tabi Rufus ile tüm yükleri işaretleyip yazdırıp kurulumu yaparsan daha kolay olur.

Peki teşekkür ederim yanıt için. Bu arada Windows 11 25H2 ISO'su yayımlanmış. İndirip yazdırmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Çok bir fark yok bence bir tek biraz az RAM yiyor gibi o hoşuma gitti sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…