Eki Görüntüle 189284

2, 3 ve 5. seçenekleri işaretleyip/dolurup kurulumu öyle yapmanızı öneriyorum, kurulum ekranıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Sistemimde TPM desteği var. İlk tiki işaretlemesemde olur sanırım.

İkinci tiki işaretleyeyim o zaman.

Üçüncüye de gerek yok hiç hocam, çünkü yerel değil de kurulumdan sonra Microsoft'a bağlanıp o hesabımla kullanmayı düşünüyorum.

Bir de son olarak 5.yi işaretleyeyim o zaman, ekstra zaman kaybettirmesin kurulumda. Şimdi hepsi bu şekildeyken internet kablosunu çıkartsamda kurabilirim o zaman değil mi?

Üçüncüye de gerek yok hiç hocam, çünkü yerel değil de kurulumdan sonra Microsoft'a bağlanıp o hesabımla kullanmayı düşünüyorum.
İnternetsiz kurulum yapacağın için her halükarda lokal hesap açman gerekiyor, Rufus sadece bunu otomatik yapıyor, kurulum ekranında isim girip next next finish yapmakla uğraşmıyorsun.

İnternetsiz kurulum yapacağın için her halükarda lokal hesap açman gerekiyor, Rufus sadece bunu otomatik yapıyor, kurulum ekranında isim girip Next Next finish yapmakla uğraşmıyorsun.

O zaman 3.tiki de mi işaretlemeliyim diyorsunuz? İşaretlemezsem internet gereksinimi olacak mı?