Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Cihazınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılamıyor ise 24H2 veya üstü sürümlerde ki bypass işe yaramıyor. Kendim birebir deneyimledim.Merhaba,
Windows 11'i kuramıyorum. Bu hatayı aliyorum. ISO'yu yeniden indirdim, yine işe yaramadı. Sorun ne olabilir?
Eki Görüntüle 193557
Tugay
Uzman
Cihazınız Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılamıyor ise 24H2 veya üstü sürümlerde ki bypass işe yaramıyor. Kendim birebir deneyimledim.
Rufus bile işe yaramiyor mu?
Darth AMD
Başarılı
Evet hocam , yeni kendim denedim. Sistem gereksinimlerini karşılayan cihaz üzerinden yapmadığınız sürece kurulmuyor.
Sevdiğim bir abim, i7 3537U + 6 GB sisteminde Windows 11 denemek istediğini söyledi. Ben de kırmadım Rufus ile yazdırdım. Windows 10 kurulu diski tamamen yazdırıp baştan formatladım. Ardından kurulum yapıldı ancak birkaç yeniden başlamadan sonra hizmetler yükleniyor, sürücüler yükleniyor demesi gerekirken Windows doğru yüklenmedi diye uyarı çıktı. Sadece kapatma ve tamam seçeneği var. Şu an tekrardan SSD'ye harddiskteki sistemi atıp baştan Windows 10'a çevirip windows.exe ile yükseltme yapılıyor. Yine bir yerde takıldı, uzun bir süre güncelleştirme için indirme yaptı; ne yazık ki şu an...
- Darth AMD
- bypass windows 11 windows 11 24h2
- Forum: Windows 11
Tugay
Uzman
Evet hocam, yeni kendim denedim. Sistem gereksinimlerini karşılayan cihaz üzerinden yapmadığınız sürece kurulmuyor.
Sevdiğim bir abim, i7 3537U + 6 GB sisteminde Windows 11 denemek istediğini söyledi. Ben de kırmadım Rufus ile yazdırdım. Windows 10 kurulu diski tamamen yazdırıp baştan formatladım. Ardından kurulum yapıldı ancak birkaç yeniden başlamadan sonra hizmetler yükleniyor, sürücüler yükleniyor demesi gerekirken Windows doğru yüklenmedi diye uyarı çıktı. Sadece kapatma ve tamam seçeneği var. Şu an tekrardan SSD'ye harddiskteki sistemi atıp baştan Windows 10'a çevirip windows.exe ile yükseltme yapılıyor. Yine bir yerde takıldı, uzun bir süre güncelleştirme için indirme yaptı; ne yazık ki şu an...
- Darth AMD
- bypass windows 11 windows 11 24h2
- Forum: Windows 11
LTSC kurmayi denedim yine olmadi
Darth AMD
Başarılı
Engellemişler hocam. Yapacak bir şey yok. Sağlık olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: