Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metelric

Gelişen
Virüs yedikten sonra format atmak zorunda kaldım ve diğer bir bilgisayardan Rufus hazırlayıp format atmaya çalıştığımda, ‘Windows 11 yükleniyor’ yazısı bittikten sonra kendi kendine yeniden başlatınca bilgisayar siyah ekranda kalıyor. Dümdüz Enter’a basınca tekrardan başlatılıyor ve format baştan başlıyor. Ne yapmam gerek? Dünden beri uğraşıyorum.

Deneyecegim sağ olun Windows 11 yerine Windows 10 mu yuklesem acaba.

Rica ederim. Ben genelde Windows 10 öneririm ama donanım özelliklerinizi görmemiz gerek eğer 13-14.nesil işlemci veya Core Ultra serisi bir işlemci kullanıyorsanız Windows 11 daha avantajlı gibi çekirdek yönetiminde. Ama işlemciniz bu işlemcilerden daha eskiyse kesinlikle Windows 10 yükleyin performans farkı devasa.

Rica ederim. Ben genelde Windows 10 öneririm ama donanım özelliklerinizi görmemiz gerek eğer 13-14.nesil işlemci veya Core Ultra serisi bir işlemci kullanıyorsanız Windows 11 daha avantajlı gibi çekirdek yönetiminde. Ama işlemciniz bu işlemcilerden daha eskiyse kesinlikle Windows 10 yükleyin performans farkı devasa.

Hocam Windows 10 yukledim sorun duzeldi, sanirim ISO bozukmus. Sağ olun yardimlariniz icin.

Hocam Windows 10 yukledim sorun duzeldi, sanirim ISO bozukmus. Sağ olun yardimlariniz icin.

Rica ederim. Bende aynı sorunu yaşamıştım ISO bozukmuş. Durup dururken ISO nasıl bozulur anlamadım, DVD'ye yazdırmıştım yani çizik falan da değildi ama ISO bozulmuştu DVD'de dahi yani sebebi yok hocam ISO bozulabiliyor.