Bulamadım öyle bir ayar.Nvidia kontrol panelinden parlaklık ayarlarını gözden geçirin hocam.Dinamik parlaklık gibi bir ayar varsa kapatın.
Detaylar
Kim cevapladı?Windows güç seçeneklerinden(denetim masasında olan) ekran katogarisine gelip altındaki ayarlara göz gezidirin hocam.
Yine olmadı.Windows güç seçeneklerinden(denetim masasında olan) ekran katogarisine gelip altındaki ayarlara göz gezidirin hocam.
Burdaki yazılımı indirip ZIP'ten çıkarın. Windows güç ayarlarını düzenlemek için kullanacağız. Yazılımı açın daha sonra ekran katogarisine gelin ve oradan "uyarlamalı ekran parlaklığı" ayarını kapatın tüm güç planları için yapın.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Genellikle Windows 11 yüklü laptoplarda varsayılan olarak açık gelen bu sinir bozucu içeriğe göre parlaklığı değiştirme ayarını nasıl kapatacağınızı göstereceğim.
Masaüstünde sağ tıklayın ve görüntü ayarlarına girin.
Burada parlaklığa tıklayıp "parlaklığı içeriğe göre değiştirin" ayarını kapalı konuma getirin.
Şimdi bir işlem daha yapacağız. Dinamik aydınlatma destekli cihazlarda sadece bu ayar pek etkili olmayabiliyor. Son işlem için arama çubuğuna "dinamik aydınlatma" yazın.
Şurayı açın:
Eğer cihazınız dinamik aydınlatma uyumlu ise bu iki ayarı da...
Burada parlaklığa tıklayıp "parlaklığı içeriğe göre değiştirin" ayarını kapalı konuma getirin.
Şimdi bir işlem daha yapacağız. Dinamik aydınlatma destekli cihazlarda sadece bu ayar pek etkili olmayabiliyor. Son işlem için arama çubuğuna "dinamik aydınlatma" yazın.
Şurayı açın:
- Quezzy
- ayarı değiştirme kapatılır nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11
Bu rehber belki sana yardım edebilir.
Hocam deneyeceğim bitince yazarım.Burdaki yazılımı indirip ZIP'ten çıkarın. Windows güç ayarlarını düzenlemek için kullanacağız. Yazılımı açın daha sonra ekran katogarisine gelin ve oradan "uyarlamalı ekran parlaklığı" ayarını kapatın tüm güç planları için yapın.
Genellikle Windows 11 yüklü laptoplarda varsayılan olarak açık gelen bu sinir bozucu içeriğe göre parlaklığı değiştirme ayarını nasıl kapatacağınızı göstereceğim.
![]()
Şurayı açın:
![]()
- Quezzy
- ayarı değiştirme kapatılır nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11
Bu rehber belki sana yardım edebilir.
Hocam arkadaşımızın Windows arayüzünde belirtilen ayar yok mahalesef bunu çözmek için uğraşıyoruz sürekli. Microsoft bir kerede şaşırt be
Hocam arkadaşımızın Windows arayüzünde belirtilen ayar yok mahalesef bunu çözmek için uğraşıyoruz sürekli. Microsoft bir kerede şaşırt be.
Maalesef.
Yine olmadı Allah'ın cezası. Çok gıcık bir şey bu. Mesela yayın izliyorum internet kopuyor onu düzeltmek için panele basınca bir de parlaklıkla uğraşıyorum.
Windows 11 sorunları bitmiyor.Hocam sistem onarımı yapmamız gerekiyor artık. CMD'yi yönetici hakları ile açın şu komutları girin.Maalesef.
Yine olmadı Allah'ın cezası. Çok gıcık bir şey bu. Mesela yayın izliyorum internet kopuyor onu düzeltmek için panele basınca bir de parlaklıkla uğraşıyorum.
Not: Komutun işlemi bitince diğer komutları girin:
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young