Windows 11 LTSC 2024 (x64 ve ARM64)

Hiçbir sorunu yoksa yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum açıkçası. 11'de arkada ömrü hayatımda kullanmayacağım saçma sapan şeyler çalışıyor.

Defender sorunu çözüldü mü?

Bu sürümde düzelmiş ama geçsem mi bilemedim. Kullanmış olduğum Windows 11 LoT Enterprise LTSC 2024'te Dosya Gezgini üst kısım bazen gelmiyor ve sağ tık beyaz planda kalıyor sinir oldum. Windows 11 LTSC 2024 sürümünün desteği de 10 yıl var mıdır @Recep Baltaş?

Aynı sürüm. Microsoft resmi sürüm ikisi de. Bu OEM üreticileri için yayınlanmış ama base (altyapı) aynı.

Sistemde eğer ki SSD ve 8 GB RAM varsa kurulur. Gerçi bende sistem 2,7 GB RAM harcadığı için 4 GB RAM'da yetebilir.
2010'dan kalan bir sistem. 4 GB RAM, SATA SSD var. Şu an herhangi bir şey kurulu değil.

2010'dan kalan bir sistem. 4 GB RAM, SATA SSD var. Şu an herhangi bir şey kurulu değil.

Pek bilemedim ama 4 GB RAM sınırda diyebilirim. İsterseniz kurup deneyin, baktınız ki RAM fazlasıyla yeterli kullanırsınız.

Pek bilemedim ama 4 GB RAM sınırda diyebilirim. İsterseniz kurup deneyin, baktınız ki RAM fazlasıyla yeterli kullanırsınız.
Ana PC'de Ubuntu var buna da eğer olursa Windows 11 kurmak iyi olurdu. Deneyip sonuçları buraya atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…