Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir sorunu yoksa yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum açıkçası. 11'de arkada ömrü hayatımda kullanmayacağım saçma sapan şeyler çalışıyor.
Bu sürümde düzelmiş ama geçsem mi bilemedim. Kullanmış olduğum Windows 11 LoT Enterprise LTSC 2024'te Dosya Gezgini üst kısım bazen gelmiyor ve sağ tık beyaz planda kalıyor sinir oldum. Windows 11 LTSC 2024 sürümünün desteği de 10 yıl var mıdır @Recep Baltaş?
Physic
Üstün
Bu sürümde düzelmiş ama geçsem mi bilemedim. Kullanmış olduğum Windows 11 lot Enterprise LTSC 2024'te Dosya Gezgini üst kısım bazen gelmiyor ve sağ tık beyaz planda kalıyor sinir oldum. Windows 11 LTSC 2024 sürümünün desteği de 10 yıl var mıdır @Recep Baltaş?
Aynı sürüm. Microsoft resmi sürüm ikisi de. Bu OEM üreticileri için yayınlanmış ama base (altyapı) aynı.
Darth Maul
Deneyimli
İntel Atom sisteme kurulur mu acaba?
Sistemde eğer ki SSD ve 8 GB RAM varsa kurulur. Gerçi bende sistem 2,7 GB RAM harcadığı için 4 GB RAM'da yetebilir.
Darth Maul
Deneyimli
2010'dan kalan bir sistem. 4 GB RAM, SATA SSD var. Şu an herhangi bir şey kurulu değil.Sistemde eğer ki SSD ve 8 GB RAM varsa kurulur. Gerçi bende sistem 2,7 GB RAM harcadığı için 4 GB RAM'da yetebilir.
2010'dan kalan bir sistem. 4 GB RAM, SATA SSD var. Şu an herhangi bir şey kurulu değil.
Pek bilemedim ama 4 GB RAM sınırda diyebilirim. İsterseniz kurup deneyin, baktınız ki RAM fazlasıyla yeterli kullanırsınız.
Darth Maul
Deneyimli
Ana PC'de Ubuntu var buna da eğer olursa Windows 11 kurmak iyi olurdu. Deneyip sonuçları buraya atarım.Pek bilemedim ama 4 GB RAM sınırda diyebilirim. İsterseniz kurup deneyin, baktınız ki RAM fazlasıyla yeterli kullanırsınız.
2006 model Acer laptopum sadakatinizi takdir ediyor efendim.
2003 model Dell'imin bakış: