Detaylar
Kim cevapladı?P55 sistemdeki muhtemelen kullanıcı kaynaklı bir sorundan dolayı 23H2 kullanmaya devam edeceksen, devam et 
deniizkrmn
Uzman
Hocam şimdi kafamda 3 soru oluştu.
1. Windows 11 Pro veya ltsc sürüm ile arasında çok fark var mı? İleride Pro'ya geçmek için tekrardan format gerekecek mi?
2. Windows 10 lisanslı bir şekilde kullanıyorum. Bunu kurduğumda yeniden lisans anahtarı almam gerekir mi?
3. olarak anakartım BIOS kilitli olduğundan olayı UEFI kuramayacağım BIOS olarak kuracağım sıkıntı yaratır mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
1. Windows 11 Pro veya ltsc sürüm ile arasında çok fark var mı? İleride Pro'ya geçmek için tekrardan format gerekecek mi?
2. Windows 10 lisanslı bir şekilde kullanıyorum. Bunu kurduğumda yeniden lisans anahtarı almam gerekir mi?
3. olarak anakartım BIOS kilitli olduğundan olayı UEFI kuramayacağım BIOS olarak kuracağım sıkıntı yaratır mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Key bulursam geçmeyi düşünüyorum.
windowsormac
Uzman
Benim 13 yıllık PC'de Windows 11 Enterprise LTSC daha çok stabil çalıştı Windows 10'a göre.
i7 2630QM 2.0 GHz 8 GB RAM 128 GB SSD Windows 11 IoT Enterprise LTSC kurmak bu sisteme uygun mudur sizce.
Son düzenleme:
deniizkrmn
Uzman
LTSC normal Windows'tan biraz farklı ondan içime sinmedi.
Böyle kurda kurban.
- Makaleler
- 9
Nokia Lumia 950 çalışsaydı kurardım.