20951

Uzman
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/windows-11-iot-enterprise-ltsc-25h2-26200-6718-msdn-t%C3%BCrk%C3%A7e.185932/

Burada Windows 11 lot LTSC 2024'ün 25H2 olan sürümü var. Normalde LTSC 24H2 olur ancak burada 25h2. bir sorun yaratır mı?
Home Single da ufak kasmalar yaşanıyor. LTSC kuracağım.

Ekran görüntüsü 2026-05-25 131631.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sitemden içerik çalıp üstüne kendi forumlarında bana ban atmış site. :D PixelDrain sayfasına yüklenmiş. Güvenilirliği kesinlikle sorgulanır.

İnşallah virüslü değildir hocam ama başka Türkçe ISO yok. Önceden bu sitede kullandım bir sorun çıkmadı.
Neden Microsoft sayfasından çeken Massgrave veya Microsoft'un direkt sayfasını kullanmıyorsunuz? Güncellenmiş 24H2 ile 25H2 arasındaki tek fark ekrana yazılan sürüm numarası desek yeridir.

Windows 11 çıktığından bu yana neredeyse tüm sürümleri modifiyeli debloat olarak kullandım, buna 26H1 dahil fakat sistem çok nazik be. En son bu ay ne olduysa sık oynadığım oyunlarda bile mikro takılmalar olmaya başlayınca Windows 10 LTSC 2021'e döneyim dedim ve şimdilik rahatım yerinde diyebilirim. Bu arada üstte arkadaş 24H2 ile 25H2 hakkında doğru söylemiş çünkü ikisi de aynı güncelleme kanalını kullanıyor. 24H2 desteği daha çabuk bitecektir ama ona da yıllar var tabii dert edilecek şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 çıktığından bu yana neredeyse tüm sürümleri modifiyeli debloat olarak kullandım, buna 26H1 dahil fakat sistem çok nazik be. En son bu ay ne olduysa sık oynadığım oyunlarda bile mikro takılmalar olmaya başlayınca Windows 10 LTSC 2021'e döneyim dedim ve şimdilik rahatım yerinde diyebilirim. Bu arada üstte arkadaş 24H2 ile 25H2 hakkında doğru söylemiş çünkü ikisi de aynı güncelleme kanalını kullanıyor. 24H2 desteği daha çabuk bitecektir ama ona da yıllar var tabii dert edilecek şey değil.

Şöyle bir şey, şunu sordum ben mesela normalde bu 24H2 ancak bu linkteki 25H2 modifiyeli, güncellenmiş. Kursam sorun yaratır mı hangisini önerirsiniz? 25H2'de sorun çıkmayacaksa kuracağım.