Şöyle bir şey, şunu sordum ben mesela normalde bu 24H2 ancak bu linkteki 25H2 modifiyeli, güncellenmiş. Kursam sorun yaratır mı hangisini önerirsiniz? 25H2'de sorun çıkmayacaksa kuracağım.
Bir ISO içerisinde yapılan tüm değişiklikleri görmemiz mümkün değil. Ben şahsen ilgili siteye hiç güvenmenizi tavsiye etmiyorum. İnsanların emeğini kopyalayan ve üstüne saygısızlık yapan siteden hayır gelmez.

Belki paylaşan kullanıcı gerçekten sadece güncellemeleri gömmüştür. ISO dosyası çalışmayacak durumda ise paylaşacağını da sanmam. Sanal makinede test etmiştir diye düşünüyorum.

https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/windows-11-iot-enterprise-ltsc-25h2-26200-6718-msdn-t%C3%BCrk%C3%A7e.185932/

Burada Windows 11 lot LTSC 2024'ün 25H2 olan sürümü var. Normalde LTSC 24H2 olur ancak burada 25h2. bir sorun yaratır mı?
Home Single da ufak kasmalar yaşanıyor. LTSC kuracağım.

Eki Görüntüle 251931

Bu konularda acemi ve diğerlerine guvenmiyorsanız, fikir olarak soyluyorum:
UUP'tan kendiniz modlayarak indirirsiniz.
Edge vs. silebilirsiniz, net35 vs. ekleyebilir vs. vs.
Gereksiz ozellikleri TXT ve iniden sildirerek.
Onlarca video veya gorsel var.

Bu konularda acemi ve diğerlerine guvenmiyorsanız, fikir olarak soyluyorum:
UUP'tan kendiniz modlayarak indirirsiniz.
Edge vs. silebilirsiniz, net35 vs. ekleyebilir vs. vs.
Gereksiz ozellikleri TXT ve iniden sildirerek.
Onlarca video veya gorsel var.

Acemi değilim ama kararsız kaldım.

Resmi yoldan 24H2 kuracağım büyük ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey, şunu sordum ben mesela normalde bu 24H2 ancak bu linkteki 25H2 modifiyeli, güncellenmiş. Kursam sorun yaratır mı hangisini önerirsiniz? 25H2'de sorun çıkmayacaksa kuracağım.

Bilmediğim site ve çalışmalarını öneremem. TNCTR sitesinin demirbaş üyelerinden çıkmış tüm Windows çalışmalarına kefil olabilirim. TNCTR ise neredeyse 20 yıldır modifiye Windows çalışmalarını kullandığım, hatta ülkemize modifiye Windows kültürünü kazandırmış bir platformdur. Tabi yine de buna rağmen güvenemeyebilirim derseniz bu site yöneticilerinin WinLove modifiye çalışmasını da kullanabilirsiniz.

Bilmediğim site ve çalışmalarını öneremem. TNCTR sitesinin demirbaş üyelerinden çıkmış tüm Windows çalışmalarına kefil olabilirim. TNCTR ise neredeyse 20 yıldır modifiye Windows çalışmalarını kullandığım, hatta ülkemize modifiye Windows kültürünü kazandırmış bir platformdur. Tabii yine de buna rağmen güvenemeyebilirim derseniz bu site yöneticilerinin WinLove modifiye çalışmasını da kullanabilirsiniz.

Trby, parkurdan, benuslu11, guzel calısmaları var.
Katılımsızda da forjest.
İlk anda aklıma gelenler.

Trby, parkurdan, benuslu11, guzel calısmaları var.
Katılımsızda da forjest.
İlk anda aklıma gelenler.
TNC VIP üyeleri geçmişleri ve aldıkları tag ile daha güven verici oluyor ilk defa modifiye Windows kuracaklar için. Benim favori modifiyecim TR_by desem yalan olmaz çünkü sürümleri hep takipte, çok sık modifiye sistem yapıyor ve sürümler yapıp sorun yaşayan kullanıcılara olan geri dönüşlerinde ki ilgisi de hoş.

TNC VIP üyeleri geçmişleri ve aldıkları tag ile daha güven verici oluyor ilk defa modifiye Windows kuracaklar için. Benim favori modifiyecim TR_by desem yalan olmaz çünkü sürümleri hep takipte, çok sık modifiye sistem yapıyor ve sürümler yapıp sorun yaşayan kullanıcılara olan geri dönüşlerinde ki ilgisi de hoş.

Evet trby tum yapılma asamasını gosteriyor bilmeyenlere, şu anda en aktif o gorunuyor.
Ve programlarını paylasıyor ki, bilmeyenler ögrensin diye.
Sorun olursa yardımcı oluyor da.
Bilmeyenler veya yeni baslayanlar için hazır kaynak diyebiliriz.
Zaten tnctr TR de bu işin oncusudur.
İyi adamlar var, TR'ye modu sevdirende köylü dür zaten (sahsi dusuncem). Sonra alpelwin vardı, iyi modlamalar yapıyordu.
Onceden orada 2012/14 civarlarında Skype ile İngiltere uzerinden etkinleştirmeye yardımcı oluyorduk😁.
Gorsellestirme de pimpirik delipetro06 vardı,
Katılımsız da forjest usta var vs.
Ognitorenks (Hüseyin Uzunyayla), kimghaze, mrrush(DJdir kendisi). Tavsiye uzerine aldırdıgı kulaklıgı 12 yıldır kullanırım hala.
Zaman cabuk geciyor ya…

Aynı dusuncedeyim.
Ve dediğin gibi kullanıyorum.

Son düzenleme: