Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba Windows 11 LTSC versiyonunu indirdim, formatladım fakat bu ekranda e-posta mı kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor?
Sorun bu.
Eki Görüntüle 136155
Sign-in options -> Domain join instead yolunu izleyip yerel hesap oluşturun. Kurulumdan sonra ise masaüstünden Microsoft hesabınıza giriş yapmayı deneyin. Bu ekran sadece Entra ID ile giriş yapmak için kullanılıyor. Normal Microsoft hesabı (MSA) girişi ise LTSC ve Enterprise sürümlerde OOBE aşamasında yapılamıyor.Max Caulfield
Üstün
Merhaba Windows 11 LTSC versiyonunu indirdim, formatladım fakat bu ekranda e-posta mı kabul etmiyor ne yapmam gerekiyor?
Sorun bu.
Eki Görüntüle 136155
Sign-in options -> Domain join instead yolunu izleyip yerel hesap oluşturun. Kurulumdan sonra ise masaüstünden Microsoft hesabınıza giriş yapmayı deneyin. Bu ekran sadece Entra ID ile giriş yapmak için kullanılıyor. Normal Microsoft hesabı (MSA) girişi ise LTSC ve Enterprise sürümlerde OOBE aşamasında yapılamıyor.- Katılım
- 20 Aralık 2023
Kişisel hesap olmaz diyor .
Petrov
Başarılı
Şuan güncelleme kısmına geldi bitiminde masaüstüne gelicek sanırım yardımlarınız için teşekkür ederim, hayırlı akşamlar dilerim.Sign-in options -> Domain join insteadyolunu izleyip yerel hesap oluşturun. Kurulumdan sonra ise masaüstünden Microsoft hesabınıza giriş yapmayı deneyin. Bu ekran sadece Entra ID ile giriş yapmak için kullanılıyor. Normal Microsoft hesabı (MSA) girişi ise LTSC ve Enterprise sürümlerde OOBE aşamasında yapılamıyor.