NABERMÜDÜR

Uzman
PC şiştiği için bir format atayım dedim de Windows 11 LTSC kendine özel keyleri var mış, Windows 10 Pro key kabul etmiyormuş. Ucuz Windows 11 LTSC key önerisi olan var mı site olarak? Biraz göz gezdirdim de 350 TL yazıyordu, 3 bira parası ya çok pahalı. 50-100 liraya falan yok mu?

1767182306208.webp

Bunu deneyin. LTSC'de çalışıyor diye biliyorum. Nereden alındığı bilinmedik keyleri desteklemiyorum.

PC şiştiği için bir format atayım dedim de Windows 11 LTSC kendine özel keyleri var mış, Windows 10 Pro key kabul etmiyormuş. Ucuz Windows 11 LTSC key önerisi olan var mı site olarak? Biraz göz gezdirdim de 350 TL yazıyordu, 3 bira parası ya çok pahalı. 50-100 liraya falan yok mu?

Eki Görüntüle 214824

Windows 11 LTSC için 50–100 liraya yasal key yok. Çünkü LTSC normal kullanıcılara satılan bir sürüm değil, sadece kurumsal lisans olarak veriliyor.
350 TL civarı gördüklerin bile gri piyasa, yani garanti yok. Daha ucuza olanlar büyük ihtimalle toplu kurumsal anahtar ve ileride iptal olabilir.
Ya Pro kullanacaksın, ya da LTSC için 250–400 TL arası gri piyasa anahtar alacaksın. 100 TL altı güvenilir yok.

Bunu deneyin. LTSC'de çalışıyor diye biliyorum. Nereden alındığı bilinmedik keyleri desteklemiyorum.

MAS yöntemini kullanmak bu durumda en iyi seçenek olur.

Başka bir forumdan ALINTI. (kendim kullandım güvenlik açığı olup olmadığını bilmiyorum.)

Sistemi etkinleştirmek
  1. PowerShell'i açın (CMD değil). Bunu yapmak için Windows başlat menüsüne sağ tıklayın ve PowerShell veya Terminal'i seçin.
  2. Aşağıdaki kodu kopyalayıp yapıştırın ve enter tuşuna basın.
irm https://get.activated.win | iex

Ardından aşağıdaki aktivasyon seçeneklerini göreceksiniz. Windows aktivasyonu için [1] HWID'yi seçin. Yani 1 tuşuna basın. Sisteminiz aktifleştikten sonra sistemi yeniden başlatın. Bu kadar!

MAS_AIO-9d6246aeb4168a929934d141ee3062f6.png

Eki Görüntüle 214824

LTSC keyler calısmıyor, onlarca defa denedim. Orijinal ve aktif key ile Microsoft uzerinden.
HWID yaparsanda lot oluyor.