Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Hocam winutil ile winget felan geliyormu bilmiyorumda MSUI.exe isimli açık kaynak bi yazılımla getirdim ben Windows 10 LTSC'ye onun dışında hizmetler için ReviOS kullanıyorum gayet iyi.Windows 11 LTSC kurup winutil aracıyla gereksiz hizmetleri kapatıp, Microsoft Store hizmetini eklemek mantıklı mı?
Hocam LTSC + ReviOS kombinasyonunda herhangi bir sürücü veya uyumsuzluk sıkıntısı yaşadınız mı, genel de hangi oyunları oynuyorsunuz?Hocam winutil ile winget felan geliyormu bilmiyorumda MSUI.exe isimli açık kaynak bi yazılımla getirdim ben Windows 10 LTSC'ye onun dışında hizmetler için ReviOS kullanıyorum gayet iyi.
duranforreal
Üstün
Hocam oyun oynamıyorum ama oyun için gerekli bağımlılıkları edindikden sonra sorun çıkmaz heralde. Sürücü sorunu kesinlikle yaşamadım hatta ilk ReviOS ondan sonra sürücüleri kurdum gene sorun çıkmadı gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.Hocam LTSC + ReviOS kombinasyonunda herhangi bir sürücü veya uyumsuzluk sıkıntısı yaşadınız mı, genel de hangi oyunları oynuyorsunuz?
Konuya ilgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam, deneyeceğim.Hocam oyun oynamıyorum ama oyun için gerekli bağımlılıkları edindikden sonra sorun çıkmaz heralde. Sürücü sorunu kesinlikle yaşamadım hatta ilk ReviOS ondan sonra sürücüleri kurdum gene sorun çıkmadı gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
Hocam merhaba yine ben. Uzun bir süre düşünüp Windows 10 2021 LTSC üzerine ReviOS kurmaya karar verdim ve şuanda Windows 10 2021 LTSC iso dosyasını indiriyorum massgrave üzerinden. Aklımda bir soru kaldı yardımcı olur iseniz sevinirim. Windows kurulumundan sonra güncelleştirmeleri yaptınız mı?
@duranforreal yani daha açık söyleyeyim. ReviOS Playbook'unu kurmadan önce güncelleştirme yaptınız mı?
Son düzenleme:
duranforreal
Üstün
Yok hocam tek bir update yapmadım. Sadece LTSC kurdum sonra edge'den playbook ve ame wizard kurdum sonra revios kurdum bildiğimiz yoldan o günden bugüne tek bi update yapmadım sizde yapmayın bence.Konuya ilgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam, deneyeceğim.
Hocam merhaba yine ben. Uzun bir süre düşünüp Windows 10 2021 LTSC üzerine ReviOS kurmaya karar verdim ve şuanda Windows 10 2021 LTSC iso dosyasını indiriyorum massgrave üzerinden. Aklımda bir soru kaldı yardımcı olur iseniz sevinirim. Windows kurulumundan sonra güncelleştirmeleri yaptınız mı?
@duranforreal yani daha açık söyleyeyim. ReviOS Playbook'unu kurmadan önce güncelleştirme yaptınız mı?
Harika bir şeymiş ya bu ikili hiç bu kadar hızlı çalışacağını düşünmüyordum. Umarım bir uyumsuzluk çıkmaz. Konuya ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ederim hocam.Yok hocam tek bir update yapmadım. Sadece LTSC kurdum sonra edge'den playbook ve ame wizard kurdum sonra revios kurdum bildiğimiz yoldan o günden bugüne tek bi update yapmadım sizde yapmayın bence.
duranforreal
Üstün
Bişey değil burdayım ben etiketleyin dönerim bişry olursa.Harika bir şeymiş ya bu ikili hiç bu kadar hızlı çalışacağını düşünmüyordum. Umarım bir uyumsuzluk çıkmaz. Konuya ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ederim hocam.