Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MehmetYalcin

Çalışkan
Linux kullanırken sürekli dağıtım değiştirme (distro hopping) isteğime engel olamıyorum. Bu yüzden Windows 11'e geçmeye karar verdim. Hazır geçmişken LTSC sürümünü kurmayı düşünüyorum; ancak Google'da arattığımda karşıma sadece etkinleştirilemeyen "Evaluation" (değerlendirme) sürümleri çıkıyor. Ben doğrudan standart LTSC sürümünü indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler,
Ancak Recep Baltaş'ın paylaştığı konuda link başka bir siteye yönlendiriyor ve ben o siteyi ilk defa gördüm. Dosya boyutları da tuhaf yani, şimdi ben konu onaylanana kadar Reddit'te biraz araştırma yaptım ve birçok kişi Massgrave diye bir siteyi önermiş. Bu Massgrave adlı site güvenilir mi?
Evet, Massgrave güvenilirdir. Rahatlıkla indirebilirsiniz.
Merhabalar,

İndirme işlemini Techolay üzerinden yapabilirsiniz:

Kurulum için ise tekrardan Techolay kanalından izleyebilirsiniz:

Merhaba,

İndirme işlemini Techolay üzerinden yapabilirsiniz:

Kurulum için ise tekrardan Techolay kanalından izleyebilirsiniz:

Öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler.
Ancak Recep Baltaş'ın paylaştığı konuda link başka bir siteye yönlendiriyor ve ben o siteyi ilk defa gördüm. Dosya boyutları da tuhaf; yani şimdi ben konu onaylanana kadar Reddit'te biraz araştırma yaptım ve birçok kişi Massgrave diye bir siteyi önermiş. Bu Massgrave adlı site güvenilir mi?

Ekran Görüntüsü 2026-03-26 10-22-02.webp

Öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkürler,
Ancak Recep Baltaş'ın paylaştığı konuda link başka bir siteye yönlendiriyor ve ben o siteyi ilk defa gördüm. Dosya boyutları da tuhaf yani, şimdi ben konu onaylanana kadar Reddit'te biraz araştırma yaptım ve birçok kişi Massgrave diye bir siteyi önermiş. Bu Massgrave adlı site güvenilir mi?
Evet, Massgrave güvenilirdir. Rahatlıkla indirebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkürler, şu an da massgrave sitesinden ISO'yu indiriyorum. Bu arada cevabı nasıl çözüm olarak işaretleyeceğim? Uzun zaman oldu forumları kullanmayalı.