Türkçe dil desteği yok galiba şimdilik.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet henüz çıkmadı Türkçe versiyonu, İS içinden değişebiliyordur belki.
- Makaleler
- 43
Zaten Windows 10 LTSC sürümlerinde de temalar kısmından falan Türkçe dil eklenebiliyor.
Anladım daha önce hiç kurmadım LTSC/LTSB o yüzden dedimZaten Windows 10 LTSC sürümlerinde de temalar kısmından falan Türkçe dil eklenebiliyor.
Physic
Üstün
Bu sürümü etkinleştirmek için key edinmek gerekiyor mu? Yoksa halihazırda etkin olan Pro key yeterli mi?
90 gün ücretsiz. Pro key işe yaramaz. Bazı yöntemler ile etkinleştirilebiliyor.
Astronotarda
Üstün
Çıkması iyi olmuş. Ama ben Windows'u LTSC kurmayı doğru bulmuyorum (kendim gibi günlük kullanıcılar için) çünkü gerekmiyor diye düşündüğümüz şeyler bile bir gün gerekebiliyorWindows 11 IoT Enterprise LTSC, Microsoft Corporation tarafından duyuruldu ve resmi olarak çıkışını yaptı.
Detaylı bilgi ve indirmek için: https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-11-iot-enterprise-ltsc
İki komutla yüklersin bir şey gerektiğinde, boş yazılım dolu olmasından iyidir.Çıkması iyi olmuş. Ama ben Windows'u LTSC kurmayı doğru bulmuyorum (kendim gibi günlük kullanıcılar için) çünkü gerekmiyor diye düşündüğümüz şeyler bile bir gün gerekebiliyor.
Hayattan bıktım
Uzman
24H2 mi hocam?
Evet.