Windows 11 LTSC vs Debloat

Mujka 24

Çalışkan
Dostlar laptopa format atacağım ama normal Windows 11 biraz donanımını zorluyor. LTSC mi daha mantıklı yoksa LinusTitusTech tarzı bir debloat uygulaması mı kullanmak daha mantıklı? LTSC Windows'u en güncel sürümüyle nasıl kurarım, buna dair rehber varsa atar mısınız? Ayrıca Windows 11 ve BIOS'ta kesin yapılmalı dediğiniz optimizasyon ayarları varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bana kalırsa LSTC daha mantıklı, çünkü Microsoft'un kendi debloat edilmiş dosyası. Herhangi bir bozulma olma ihtimali daha düşük. Kendiniz debloat programlarıyla yapıcaksanız istediğinizi kaldırma özgürlüğünüz olur. Bozulma ihtimali daha fazla olabilir.

11 LTSC'den 11 Pro'ya geçip debloat yaptım. LTSC kullandığım zamanlarda problem yaşamadım ama bilgisayara format atma vakti geldiği için bu sefer de 11 Pro kurmak istedim. İkisi arasında ciddi bir fark gözlemlemedim. Özellikle debloat yaptıktan sonra ciddi fark olmadı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…