Windows 11 LTSC kurdum. Klavye ilginç bir şekilde sapıtıyor. Herhangi belirsiz zamanda Tab tuşuna basınca masaüstüne atıyor. Diğer tuşları okumuyor. Klavye sıfırlama yaptıktan sonra kendine geliyor. Neden kaynaklı olduğunu bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynı sürümü kullanıyoruz, bende bir sorun yaratmadı. Klavye tutukluk yapmış olabilir belki. Farklı bir klavye denediniz mi?
MCHOSE G75 Pro kullanıyorum. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum.
Hayır aslında farklı klavye denemedim.
Aynı sürümü kullanıyoruz, bende bir sorun yaratmadı. Klavye tutukluk yapmış olabilir belki. Farklı bir klavye denediniz mi?
Hayır aslında farklı klavye denemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
SpeedBeast34
Üstün
Windows 11 LTSC kurdum. Klavye ilginç bir şekilde sapıtıyor. Herhangi belirsiz zamanda Tab tuşuna basınca masaüstüne atıyor. Diğer tuşları okumuyor. Klavye sıfırlama yaptıktan sonra kendine geliyor. Neden kaynaklı olduğunu bulamadım.
Eki Görüntüle 238937
Ayarlar erişilebilirlik klavye yapışkan tuşlar ve filtre tuşları açıksa kapat. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi klavye sürücüyü kaldır bilgisayarı yeniden başlat. LTSC input hatası olabilir.
Ayarlar erişilebilirlik klavye yapışkan tuşlar ve filtre tuşları açıksa kapat. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi klavye sürücüyü kaldır bilgisayarı yeniden başlat. LTSC input hatası olabilir.
Hocam bunların hepsini kontrol ettim denedim. Ayrıca internetten başka yolları da denedim ama değişen bir şey olmadı. Tam oyundayken W-a-s-D 1-2-3-4 falan gibi tuşlar çalışıyor ama örneğin bas-konuş tuşu olarak ayarladığım Caps Lock'a bastığımda Alt+Tab ekranı açılıyor. Skor tablosu için sadece Tab tuşuna bastığımda masaüstüne atıyor.
SpeedBeast34
Üstün
Klavye USB'sini çıkar sadece mouse ile oyuna gir.
Sorun bitiyorsa klavye arızalıdır. Tak çıkart test yap.
Klavye USB'sini çıkar sadece mouse ile oyuna gir.
Hocam başka bir klavye denerim. Şu an sorun ortadan kalktı. MCHOSE G75 Pro efendiyi şimdi ne yapacağım...
SpeedBeast34
Üstün
Hocam başka bir klavye denerim. Şu an sorun ortadan kalktı. MCHOSE G75 Pro efendiyi şimdi ne yapacağım...
Yeni klavyeyi tak, test et. Her şey normalse kullan gitsin.
Yeni klavyeyi tak, test et. Her şey normalse kullan gitsin.
Az önce fark ettim alt tuşu takılı kaldığından yapıyormuş. Sanırım buna ben çözüm bulamam. Sence yapabileceğim bir şey var mı?
Yedek Switch mevcut denesem mi?