Biraz saçma bir soru biliyorum. Ancak kuruluyor mu? Yani belki Pro veya Home sürümlerine göre tasarlanmışlardır?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kurulabilir, LTSC'ye Microsoft Store uygulamaları dışında bütün uygulamalar varsayılan kurulabiliyor.
Microsoft Store'u kurmak için de yöntem var.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Kurulabilir, LTSC'ye Microsoft Store uygulamaları dışında bütün uygulamalar varsayılan kurulabiliyor.
Windows versiyonunu desteklemiyorsa sorun yaşabilirsiniz tek. Örneğin: PC Gamepass için 19H1 üstü olması gerek Windows sürümünün.Biraz saçma bir soru biliyorum. Ancak kuruluyor mu? Yani belki Pro veya Home sürümlerine göre tasarlanmışlardır?
LTSC sürümleri sadece güvenlik güncellemeleri alır yani yıllar geçtikçe güncel LTSC versiyonunu kurmanız gerekecek ki zaten o zamana kadar temiz kurulum yapmaktan çekinmezsiniz yine. Verdiğim örnek PC Gamepass için geçerliydi diğer uygulamalarda minimum kaç ister mesela bilmiyorum. Bence tamamen benim tavsiyem yani, Windows 11 Home veya Pro kurun ve gereksiz şeyleri kendiniz elle silin ki sistem kırılmasın. Veri toplamayı falan komple gpedit.msc'den kapatma düşünceniz varsa Education veya direkt kurduktan MAS ile Windows'un sürümünü değiştirebilirsiniz.
Microsoft Store lazım. Çünkü Xbox kolunun yazılım güncelleştirmesini yapan program oradan indirilebiliyor.Kurulabilir, LTSC'ye Microsoft Store uygulamaları dışında bütün uygulamalar varsayılan kurulabiliyor.
Microsoft Store lazım. Çünkü Xbox kolunun yazılım güncelleştirmesini yapan program oradan indirilebiliyor.
Kod:
wsreset -i
Hocam NT 6.4 olan bütün ıvır zıvırlara yüklersin merak etme.Biraz saçma bir soru biliyorum. Ancak kuruluyor mu? Yani belki Pro veya Home sürümlerine göre tasarlanmışlardır?