JessePinkman485

Çalışkan
Önceden bilgisayarıma Outlook hesabımla giriş yapmışım sanırım. Bilgisayarımı arkadaşım kullanacak fakat mailime ulaşmasını istemiyorum. Hiçbir şekilde çıkış yapamıyorum; “Çıkış yap” seçeneğine tıklasam bile e-posta görünmeye devam ediyor ve şifre sormadan hesaba giriyor.

Bilgisayarımdan mail hesabımı nasıl kalıcı olarak kaldırabilirim?

Yeni kullanıcı hesabı oluştururken lokal hesap oluşturulabiliyor olması lazım. Yeniden hesap açıp eski kullanıcıyı silerseniz arkadaşınıza verebilirsiniz, vermeden önce kontrol etmeyi de unutmayın. Tabii Microsoft bu durumu değiştirmiş de olabilir, bu durumda bir Microsoft hesabı açar verirsiniz en kötü.

Kesin çözüm format atmak gibi görünüyor.

Hocam çok dosya var sadece mailime ulaşmasını istemiyorumda yani hiçbir yerdede tam olarak bir çözüm göremedim. :(

Yeni kullanıcı hesabı oluştururken lokal hesap oluşturulabiliyor olması lazım. Yeniden hesap açıp eski kullanıcıyı silerseniz arkadaşınıza verebilirsiniz, vermeden önce kontrol etmeyi de unutmayın. Tabii Microsoft bu durumu değiştirmiş de olabilir, bu durumda bir Microsoft hesabı açar verirsiniz en kötü.

Nasıl yapabilirim hocam eski hesabı tamamen bilgisayarımdan kaldırmak çıkış yapmak istiyorum.

Nasıl yapabilirim hocam eski hesabı tamamen bilgisayarımdan kaldırmak çıkış yapmak istiyorum.

Dediğim gibi. Eski kullanıcıyı kaldırırsanız o kullanıcıya bağlı olan mail adresinin de bağının kopması gerekiyor. Ardından Microsoft'un hesap yönetimi sitesine girip cihazlar kısmından cihazı kaldırabilirsiniz.